Læderpung

Læderpung

Læderpung

DKK 120,00

Har du også brug for, at holde styr på de mindste ting når du enten strikker eller hækler? Så er det nu du skal slå til! Lækker lille læderpung, som kan indeholde de vigtigste ting, som du har brug for når du strikker eller hækler. På pungen kan du graveret en lille tekst, hvis du ønsker det.

Beskrivelse

Dit uundværlige værktøj 

Med denne strikke-kollektion har vi samlet det vigtigste værktøj som du skal bruge, når du strikker. Her kan du være med til at sætte dit eget præg på tingene. Hos Verksted har vi udarbejdet en serie af ting, som vi synes er det vigtigste til at have ved hånden, når vi strikker. Man kan mixe og matche tingene som man ønsker! Det er alt lige fra pindemålere, strikkefasthedsmålere, maskemarkører og selvfølgelig et læderetui til at holde styr på dit udstyr! 

Ægte håndværk af god kvalitet 

Vores læderpung er lavet i argentinsk læder, og den bliver designet og skåret på Verksted’s eget værksted. Det bliver laserskåret, så dine produkter altid har pæne og rene linjer. 

Laves i ægte læder

Lukkes med trykknapper

Kan indeholde vores maskemarkører, lineal og strikkefasthedsmåler

Vi er stolte af vores håndværk, og vi lægger stor vægt på kvalitet, når det kommer til dine produkter. Derudover så arbejder vi meget bæredygtigt, og sætter pris på at tingene kan bruges igen og igen! 

Udtryk din personlige stil 

Pindemåler kommer i 4 forskellige designs; donut, alpaka, konkylie og avokado. 

Maskekører kommer i 5 forskellige designs; tallene 1-10, ret/vrang, donut, avokado og lam.

Strikkefasthedsmåler kommer i 2 designs med forskellige tekster. 

Læderetuiet laves i en størrelse, hvor der er plads til alle dine ting, og det laves i ægte læder fra argentinske køer.

Det handler om ikke, at glemme hyggen!

Produktionstid