Spiritus kasse, 2 flasker

Spiritus kasse, 2 flasker

Spiritus kasse, 2 flasker

kr. 600,00

Til en hyggestund …

Solid trækasse med reb og skydelåg. Kassen kan laves med personlig gravering – hvadenten det er en personlig tekst, et digt, en flot tegning, et billede af en traktor – eller noget helt andet. Skab den helt perfekte trækasse og fyld den med 2 af de fantastiske flasker fra Fynske Great Nordic. Her er både gin, vodka, rom og whiskey at vælge imellem og vi pynter den med én af vores tre unikke labels. Vælg mellem “Du er min helt”, “Stærk, Kærlig, Sjov” eller vores “Verdens bedste” som du selv kan skrive på med en permanent marker.

Vi vil (næsten) garantere at du ikke finder en mere personlig og unik gave andre steder!

Obs! Ingen standard tekst trykkes – så husk at skriv den ønskede tekst

Sætter du kun 1 kryds får du 2 af den samme flaske
Sætter du kun 1 kryds får du samme label på begge flasker

Beskrivelse

Fars dag 5. juni

Det kan være svært at finde GAVEN til fars dag og ofte ender du måske med strømper, en sweater eller et stykke værktøj. Vi kender alle til udfordringen med manden der har alt eller som aldrig rigtig ønsker sig noget. Og fars dag handler om at gøre det lille ekstra, hvad enten du ønsker at glæde din far, mand, bedstefar, kæreste eller lignende.
Hos Verksted har vi en fars dags gave til alle type fædre. Til den travle far og den hjemmegående far. Til bonusfar og ham der ønsker at blive far. Til gør-det-selv far og til gør-det-for-mig far. Til den nybagte far og den rutinerede far. Og til den mand, du bare syntes fortjener lidt ekstra opmærksomhed!

Gode flasker fra Great Nordic på Fyn

Ginen til alle dine behov. Din platte mødes af enebær og citrus frugter (her citron og appelsiner), hvorefter du varmt og hyggeligt mødes af et en diskret note af koriander – løsningen på den stigende efterspørgsel af den medicinske drik med enebær.
Øjet ………: Klar
Næsen ….: Mild citrus med strejf af enebær
Munden .: Let fylde med noter af citrusfrugter, koriander og enebær

__________

Vodkaen du kan anvende til alt. Den neutrale smags platte gør den anvendelig i alle former for drinks. Desuden gør den sig godt til tilsætning i mildere produkter, som mangler kant.
Øjet ………: Klar
Næsen ….: Neutral
Munden .: Let fylde med ren og neutral smag

__________

Whiskyen er et blend af det bedste, som whisky håndværket kan byde på. Denne whisky er med sine minimum tre år på fad, produceret lige efter kunstens regler. Blandingen består af whisky på korn og malt whisky – blandet til perfektion.
Øjet ………: Let gylden
Næsen ….: Mild eg og let røg
Munden .: Mild fylde med noter af egefad, brændt korn og malt, samt sødme fra sherryfad

__________

Caribbean Rum er med sin gyldne farve og medium krop den perfekte rum til enhver lejlighed. Vores rum byder på smagsnoter af nødder og citrus frugt samt søde spices som vanilje og kanel. En rigtigt crowd pleaser.
Øjet ………: Gylden karamel
Næsen ….: Vanilje, Karamel
Munden .: Medium krop med nødder, let citrus, vanilje og karamel

Vores fædre har også fortjent en unik gave

Til verdens bedste far

Har du en far der altid tropper op med boremaskinen når du ringer? Eller en far der er god for tips til stegen? Lige meget hvad du ønsker at sige tak for – så har vi fars dags gaven der passer dertil. Vi har samlet vores aller bedste bud på de perfekte gaver, lige her på shoppen! Og vi har gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt! For hos Verksted sørger vi nemlig for det hele.
Alt du skal gøre er:
  1. Vælge gaven
  2. Vælge om og i så fald hvilken tekst der skal graveres
  3. Vælge levering – enten til dig selv eller direkte til modtageren (vi pakker gaven ind)
  4. Checke ud i shoppen

Nemmere bliver det ikke!

Produktionstid