Servietringe 2 stk., Stor hare

Servietringe 2 stk., Stor hare

Servietringe 2 stk., Stor hare

DKK 50,00

Gæk gæk gæk! Vores servietringe er den perfekte måde, at dække et flot påskebord på. Verksted har designet en serie af forskellige med påsketema, som kommer i pakker af 2 stk. På den måde har du mulighed for, at kombinere vores designs og bestille til alle størrelser af fester og komsammens.

  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Påske, hygge og glæde

Påsken er for mange mennesker en tid forbundet med glæde, forventning, hygge og familie. Og ingen påske uden smuk pynt til både boligen og bordet. Derfor har vi designet disse flotte servietringe med en stor hare til dit påskebord.

Designet påskepynt af høj kvalitet

Hos Verksted finder du et bredt udvalg af pynt i både træ og akryl. Her er noget for alle og fri mulighed for at mikse mellem vores forskellige stilarter.

Vi skærer vores servietringe i enten 3 mm bambus eller 3 mm akryl af bedste kvalitet

Her på siden har vi en masse pynt og hygge til din påske, både krea-pakker og bordpynt i form af servietringe og bordkort. Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre din påske mere personlig og hyggelig!

Bæredygtig pynt i mange år

Hos Verksted elsker vi påsken, og derfor har vi skabt de perfekte rammer for din påske, så du kan gøre lidt ekstra ud af dit påskebord! Vores servietringe og bordkort er bæredygtige og du kan gemme dem år efter år. Grundet den gode kvalitet af træ, så har du her et produkt der holder i mange år!
Desuden tilbyder vi dig muligheden for at kunne personliggøre et stort udvalg af vores pynt!

Produktionstid