Julekugle, Grøn

Julekugle, Grøn

Julekugle, Grøn

DKK 95,00

Spred juleglæde med vores julekugler med navn. Julen er hjerternes fest, så hvad er mere oplagt end at give en gave, som kommer netop derfra? Fra hjertet.
Vores personliggjorte julekugler med tryk er den perfekte jule- eller værtindegave. Skriv børnebørnenes navne, værtindens eget navn eller fuldend julebordet med julekugler med navn, brugt som smukke bordkort.

Vores julekugler kommer i mat såvel som blank finish, og med et personligt tryk er der garanti for ekstra brede julesmil hos store og små.

Se forskellige skrifttyper klik her...

  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Glæd dem du holder af – med en julekugle med navn

Køb personlige julekugler med navn hos Verksted, og få årets julegave i hus. Vores julekugler i glas med personligt tryk er elegante og enkle i sit udtryk, så de kan passe i lige præcis din stil. Glæd bedsteforældre, onkler, mostre, far eller mor med en julegave, de kan glæde sig over mange juleaftener frem. Vores julekugler med tryk leveres desuden i elegante æsker – praktiske og fine under træet.

Traditionsrige julekugler i glas – med et personligt twist

Julen er fuld af søde traditioner. Skab en mere! Vores kønne julekugle med tryk er oplagte julegaver, der gør glæde hvert år! Få trykt navn, årstal eller datoer for særlige begivenheder fra det forgangne år, og bliv mindet om fine stunder, når julekuglerne hvert år hænges på træet. Vores julekugle med tryk;

  • er 8 cm i diameter.
  • er produceret i blæst glas, hvilket kan give autentiske variationer i udseende, og en størrelsesvariation med plus/minus 5%.
  • fås i både blank og mat finish.
  • kommer i mange smukke farver.

 

Personlige julekugler i glas – til enhver smag

Er du klar til at give din jul nye farver? Vores julekugler i glas kommer i smukke trendfarver. Kombinér med traditionel julepynt i klassiske farver, eller prøv noget nyt i år. Hvad med en pastelfarvet jul? Eller forskellige nuancer af rosa? Kun fantasien sætter grænser. Gør julen til din egen, og vælg personlige julekugler med tryk fra Verksted. Se også vores store udvalg af bæredygtig julepynt i træ og akryl samt julelys til juledekorationen.

Produktionstid