Keramik juletræ, Hvid

Keramik juletræ, Hvid

Keramik juletræ, Hvid

DKK 65,00

Byd julen velkommen med disse hånddrejede keramik juletræer, med en elegant hvid glasering. Hele vores keramik serie er hånddrejet i stentøjsler og glaseret med fødevaregodkendt glasur. Dette giver en smuk, gennemarbejdet og robust produkt som tåler opvaskemaskine og dagligt brug. Unik julepynt til alle hjem. Da hvert eneste produkt i vores keramik serie er hånddrejet og glaseret, er der ikke to juletræer der er 100% ens.

Beskrivelse

Jul, hygge og glæde

Julen er for mange mennesker en tid forbundet med glæde, forventning, hygge og familie. Og ingen jul uden smuk pynt til både boligen og træet. Et smuk pyntet hjem og juletræ er for mange lig med hygge og julestemning. I mange familier er det en tradition at starte julen med at hænge julepynten op – også inden det er blevet december.

Designet julepynt af høj kvalitet

Hos Verksted finder du et bredt udvalg af pynt. Her er noget for alle og fri mulighed for at mikse mellem vores forskellige stilarter. Her kan du både få traditionel julepynt og nyfortolkninger af den klassiske pynt. Fælles for det hele er, at vi har designet det med hjertet og produceret din julepynt af højeste kvalitet.

Her på siden finder du en masse smukke ophæng til træet og hjemmet. Vi har smukke hjerter i træ og fine julekugler i akryl. Derudover har vi et stort udvalg af julekugler i glas i forskellige farver, hvor vi påsætter lige den tekst du ønsker i en af vores flotte folier.

Bæredygtig pynt i mange år

Hos Verksted elsker vi julepynt og vi har skabt de perfekte rammer, så du kan gøre lidt ekstra ud af december måned. Vores julepynt er bæredygtigt og kan tages frem år efter år. Pga. den gode kvalitet og holdbare materialer, har du her julepynt til mange mange år. Vi tilbyder desuden mulighed for at personliggøre et stort udvalg af vores pynt, så du får et helt unikt produkt.

Unik keramik fra Verksted

Keramik er blevet en eftertragtede del af moderne indretning. Vi har valgt et let, nordisk udtryk der passer i alle slags hjem – lige fra farverig, boho inspireret indretning til en mere stringent, minimalistisk stil.

Vælg smukke juletræer til din december.

Håndværk af højeste kvalitet

Hos Verksted er håndværk og kvalitet kernen i vores produkter. Derfor er hele vores keramik serie hånddrejet i stentøjsler og glaseret med fødevaregodkendt glasur. Dette giver et smukt, gennemarbejdet og robust produkt som tåler opvaskemaskine og dagligt brug.

 Juletræerne er hånddrejede af stentøjsler
 Der anvendes fødevaregodkendt glasering
 Alt vores keramik kan tåle frost og opvaskemaskine
 Træerne er ca 10 cm høje

Vi gør opmærksom på at billederne er vejledende. Farve, glasering og form kan variere fra det viste billede, da hvert eneste produkt er håndlavet.

Unikke produkter

Da hvert eneste produkt i vores keramik serie er hånddrejet og glaseret, er der ikke to juletræer der er 100% ens. Dette giver et unikt produkt hver gang og er netop det, der gør keramikken så smuk.

Produktionstid