XL kalenderlys, Orange I Lilla

XL kalenderlys, Orange I Lilla

XL kalenderlys, Orange I Lilla

DKK 100,00

Måske årets flotteste kalenderlys? Sæt farve på julen med vores smukke pastelfarvede kalenderlys. Vores XL kalenderlys har en diameter 5 cm. og en højde 25 cm. Lyset har en brændetid på ca. 56 timer.

Beskrivelse

2 lyyyys på et booord

Men hvorfor nøjes?
Skab din helt personlige stil ved at sammensætte twistede stearinlys, prikkede stearinlys, 2 farvede og stribede stearinlys på din helt egen måde. Skab et farvetema for et nedtonet og harmonisk udtryk, eller giv den gas med alle de farver og former, du drømmer om.
Skal du holde fest er det oplagt, at vælge 2 stearinlys, der komplimenterer din fests farvetema. Det er detaljerne der gør forskellen, og vores stearinlys er prikken over i’et.

Skab personlighed i dit hjem med snoede stearinlys og 2-farvede stearinlys – i alskens farver

De er alle steder. De snoede, prikkede, stribede og 2 farvede stearinlys. Og vi har dem også. Vores farvede stearinlys er lavet i samarbejde med Ladens Lys og er håndværk, når det er allerbedst. Farvede, snoede, prikkede og stribede stearinlys er blandt de største trends indenfor interiør, og det med rette. Stearinlysene bidrager med et overraskende og humoristisk udtryk til indretningen, og kan gøre det samme til din næste fest.

Dét er stearinlys anno 2021.

Stearinlys – lige til at spise.

Man får næsten lyst til at spise dem. Men det kan vi nu alligevel ikke anbefale. Stearinlysene, som både fås i twistede, snoede, prikkede, 2 farvede og stribede varianter, er næsten som det rene bland-selv-slik. Vælg dine yndlings, og bliv glad, når du ser hvad de bidrager med, til din indretning. Lysene er lavet af 100 % ren stearin, og der kommer løbende flere kollektioner. Så hold øje.

Produktionstid