Læder pung

Læder pung

Læder pung

DKK 300,00

Få en smuk og elegant pung i ægte cognac farvet kernelæder. Vores ekslusive pung er skåret i det smukkeste læder og kan graveres med lige den tekst du måtte ønske. Pungen har smukke detaljer i oxideret messing der komplimentere det naturlige læder perfekt. Læder er et naturprodukt og udseende og hårdhed på læderet vil ændre sig i takt med brug.

Se forskellige skrifttyper klik her...

  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Pung i læder – 100% Kernelæder

Pung i læder med mange muligheder

Vores pung i læder kommer i en smuk cognac farver

  • Cognac – en klassisk mørkebrun læder

Smuk og unik pung i læder med der kan personliggøres med lasergraveret navn eller logo. Ønsker du andet end blot et navn i din pung, så kontakt os. Vi kan nemt og hurtigt lave et udkast til nøjagtigt det, som du gerne vil have graveret ned i din læder pung.

Vi gør opmærksom på, at læder er et naturligt produkt. Dette bevirker at der kan fremkomme farveforskelle og nuancer på både forside og bagside af læderet. Alt sammen med til at gøre det unikt og smukt. Desuden vil læderet ændre hårdhed og udseende i takt med at det bruges. Læderprodukterne kan holde i mange mange år såfremt det passes på og læder er naturligt et hårdført og slidstærkt produkt som kun bliver smukkere med årerne.

Læder af højeste kvalitet

Vi udvælger kun det bedste og læder i højeste kvalitet. Vores sortiment er fra det store kvægland, Argentina i Sydamerika. Køerne har her store arealer, hvor de frit kan gå og græsse, hvilket vi er meget bevidste om. Vores lokale leverandør af lædervarer har personligt besøgt den specifikke farm, hvor køerne går og læderet bliver garvet, hvilket forsikrer os om, at forholdene er ordentlige.
For at kvægavlerne kan kende forskel på sine egne dyr, når de græsser på de store områder, brændemærkes dyrerne – dette kan vi se på læderet, som vi modtager, men dette sorteres selvfølgeligt fra, inden vi producerer nøgleringe til vores kunder.
Læderet er 100% naturligt og kernelæder. Det betyder, at det er den rene vare. Læderet arter sig forskelligt og vil med tiden tage farve af det miljø, som det udsættes for.
Garveriet, hvor råhuderne modtages direkte fra slagteriet, har skindene igennem en langvarig garvningsproces, der kan tage op til en måned, inden man har det færdige produkt

Vores læder kommer fra Argentina. Det vigtige ved denne type læder er, hvad man bruger til selve garvningen.
Det læder, som vi sælger bliver garvet med udtræk fra bark af Quebrachotræet. Hertil sker farvningen af læderet udelukkende med plantefarve, hvilket gør dette produkt ekstraordinært. Fra garveriet kan vandet, der bruges, ledes direkte tilbage i økosystemet. Det betyder at der ikke er spildevand tilbage og ej heller giftige kemikalier.
Læderet er vegetabilsk garvet og af samme grund meget velegnet til opgaver som bl.a. gravering og prægning.

Produktionstid