Plade med tegning

Plade med tegning

Plade med tegning

DKK 300,00

Få foreviget dit barns tegning med denne smukke træplade og giv den perfekte gave til mor, far, bedsteforældre eller hæng den op i stuen eller på børneværelset. Vi omdanner tegningen til en flot graverering i en 3 mm. birkefinerplade og påsætter en snor i 100% ægte kernelæder.

Vejledning

Vælg en tegning med en tydelig streg, gerne i sort/hvid. Tegninger i fuldfarve kan ikke anvendes. Optegn evt. omridset og de vigtigste detaljer med en sort tusch. Upload billedet herunder.
+
Remove
Her kan skrives barnets navn, årstal, en lille billedebeskrivelse eller lignende. Lad feltet stå tomt hvis du kun ønsker tegningen

Beskrivelse

Den perfekte julegave, fars dag gave, mors dag gave

… eller gave til enhver anden lejlighed. En perfekt måde at forevige nogle af alle de fine tegninger børnene laver gennem årene.

Træpladen med tegning er en del af vores serie af smukke plader, skåret i 3 mm birkefiner med ophæng i 100% ægte kernelæder. Tegningpladen graveres med lige den tegning der ønskes og giver mulighed for at personliggøre til enhver.

 Skåret i 3 mm birkefiner
 Pladen måler 30 cm i diameter
 Ophænget laves i 100% ægte kernelæder i natur, sort eller cognac farve
 Graveres med personlig tegning og tekst

En sjov og anderledes gave

Vores tegningplade vil med garanti kunne give smil på læben og måske en lille tåre i øjenkrogen.
Måske vil du overraske en god ven, en bedsteforældre, barnets yndlings pædagog eller en helt anden. Ligegyldig hvem der bliver den heldige modtager af denne smukke gave, så har du mulighed for at skabe en personlig gave.

Graveringerne på pladen kan blive afbleget af solen. Vi anbefaler at holde dem ude af direkte sollys.

Produktionstid