Eid Mubarak kagetop

Eid Mubarak kagetop

Eid Mubarak kagetop

DKK 150,00

Smukt udskåret caketopper i 3 mm birkefiner eller akryl og i 2 størrelser. Kommer med teksten Eid Mubarak udskåret i en smuk font. Passer perfekt til alle typer kager og festlige lejligheder

Højden er en cirka-angivelse
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.
Alle designs er udskåret i 3 mm. birkefiner eller en af vores udvalgte akryl farver – med et særligt øje for detaljerne.

Sidder du med en god ide til pynt, så tøv ikke med at kontakte os – vores designer sidder klar til at lave pynt til dig!

Alle produkter i spejlakryl har en grå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle, hvor materialerne er skåret på forside og bagside.

Få lavet en fin caketopper – perfekt til Eid. Kagetoppen er laserskåret i 3 mm. træ. Der er desuden mulighed for at bestille både en stor og en lille version, alt efter dimensionerne på jeres kage og ønsker til caketopper.

 Den lille måler ca. 10 cm. i højden
 Den store måler ca. 15 cm. i højden

Begge kommer på en 7 cm lang pind

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familie fest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk birkefiner eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

Vores kagetoppe anvendes til dekoration og er ikke til levnedsmiddelbrug. Produkterne indeholder ikke skadelige stoffer. Vi anbefaler at du vasker akrylprodukterne af i hånden inden brug og eventuelt pakker den del, der er i berøring med det spiselige ind i film.

Produktionstid