Kæmpepakke!

Kæmpepakke!

Kæmpepakke!

DKK 350,00

Den ultimative kreapakke – perfekt til Eid og Ramadan. Lad børnene dekorere de fine figurer med maling, farver, glimmer eller lige hvad i har lyst til. Der er minimum 30 figurer at gå i gang med. Nyd at vær kreativ og få personlig pynt til jeres Eid. Pakkens indhold er varierende men vil altid indeholde minimum 30 udskæringer i minimum 10 forskellige designs

Beskrivelse

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.
Alle designs er udskåret i 3 mm. træfiber – med et særligt øje for detaljerne.

Sidder du med en god ide til pynt, så tøv ikke med at kontakte os – vores designer sidder klar til at lave pynt til dig!

Der kan på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle, hvor materialerne er skåret på forside og bagside.

  Pakken indeholder et kæmpe sortiment af forskellige udskæringer til ophæng
  Der er minimum 30 figurer at gå i gang med
  Der kan nemt males og tegnes på alle figurene

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familie fest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk træfiber eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

Produktionstid