Måne/stjerne gaffel, Sølv

Måne/stjerne gaffel, Sølv

Måne/stjerne gaffel, Sølv

DKK 25,00

Lækre gafler i stilrent design – perfekt til snacks, desserter, frugt eller lignende. Vores Måne/stjerne gaffel er special designet til Ramadan og Eid, men gør sig også smukt til hverdag og andre festlige højtider

50 på lager

Beskrivelse

Smukt bestik – helt enkelt

Vi har din ryg til enhver festlig lejlighed, og hos os finder du altid de smukke detaljer, der gør det ekstra. Det er nemlig afgørende for os, på verksted.dk, at tilbyde et stort, velvalgt udvalg til dig, der skal holde fest eller som ønsker at pifte hjemmet op.

Derfor er vi glade for nu, at introducere disse smukke gafler og skeer.

Så kan din borddækning endelig blive fuldendt.

De smukke detaljer bidrager med en let og feminin stemning, som med garanti vil skabe blikfang på ethvert bord.

Oplagt til Ramadan og Eid. Eller for dig der ønsker lidt ekstra der hjemme.

Specifikationer

 Bestikket er lavet af rustfri stål
 Bestikket måler ca. 15 cm I længden
 Vi gør opmærksom på at produktet ikke indeholder noget sølv
  Vi anbefaler at vaske bestikket op i hånden for at sikre længst mulig holdbarhed

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familie fest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk birkefiner eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

Produktionstid