Nedtællingskalender, Blå

Nedtællingskalender, Blå

Nedtællingskalender, Blå

kr. 180,00

Flot nedtællingskalender til ramadan med stjerner. Kalenderen er produceret i blå filt og kommer med 30 selvklæbende stjerner i en fin canvaspose. Kalenderen kan desuden personliggøres med lige den tekst du ønsker. Kalenderen kommer komplet med stjerner, pose, ophængsstykke i birkefiner og snor.

 

6 på lager

Beskrivelse

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.
Nedtællingskalenderen er produceret i filt med ophængsstykke i 3 mm birkefiner. De medfølgende stjerne er i gul filt med klæb på bagsiden

Sidder du med en god ide til pynt, så tøv ikke med at kontakte os – vores designer sidder klar til at lave pynt til dig!

  Kalenderen er produceret i blå filt
  Kalenderen kan personliggøres med lige den tekst du ønsker. Vi kan også skrive arabiske bogstaver og tegn
  Kalendereren kommer komplet med 30 stjerne i canvas poser i kraftig kvalitet
  Der medfølger desuden en ophængssnor i lækker kvalitet

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familiefest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk birkefiner eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

OBS! vi gør opmærksom på at kalenderen kommer rullet og derfor kan have mærker efter fragt.

Produktionstid