Nedtællingskalender, Lilla

Nedtællingskalender, Lilla

Nedtællingskalender, Lilla

DKK 180,00

Flot nedtællingskalender til ramadan med stjerner og måne. Kalenderen er produceret i lilla filt med flotte detaljer og kommer med 30 stjerner i en fin canvaspose. Kalenderen kan desuden personliggøres med lige den tekst du ønsker. Med de medfølgende stjerne kan børnene følge med i hvor lang tid der er til Eid. Den lille måne i snor kan puttes i dagens felt.

Kalenderen kommer komplet med stjerner, pose, ophængsstykke i birkefiner og snor.

 

8 på lager

Beskrivelse

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.
Nedtællingskalenderen er produceret i filt med ophængsstykke i 3 mm birkefiner. De medfølgende stjerne er i gul filt med velcro på bagsiden.

Sidder du med en god ide til pynt, så tøv ikke med at kontakte os – vores designer sidder klar til at lave pynt til dig!

  Kalenderen er håndlavet i lilla filt med mange detaljer
  Kalenderen kan personliggøres med lige den tekst du ønsker. Vi kan også skrive arabiske bogstaver og tegn
  Kalendereren kommer komplet med 30 stjerne i canvas poser i kraftig kvalitet
  Der medfølger desuden en ophængssnor i lækker kvalitet

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familiefest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk birkefiner eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

OBS! vi gør opmærksom på at kalenderen kommer rullet og derfor kan have mærker efter fragt.
Kalenderen er håndlavet og detaljerne er limet på. Der kan derfor fremkomme skævheder hvilket gør hver kalender unik og personlig.
Vi gør desuden opmærksom på at stjerne kan falde af ved brug

Produktionstid