Ramadan Kalender

Ramadan Kalender

Ramadan Kalender

DKK 500,00

Hos Verksted har vi designet den perfekte kalender til Ramadan. Den er enkel og elegant i sit udtryk og kan personliggøres med lige den tekst du ønsker. Kalenderen kommer komplet med 30 canvasposer i god og kraftig kvalitet samt en ophængssnor. Poserne kan nemt fyldes og åbnes mens de hænger på kalenderen eller tages af med vores praktiske metalringe.

 

Beskrivelse

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.
Alle designs er udskåret i 3 mm. birkefiner  – med et særligt øje for detaljerne.

Sidder du med en god ide til pynt, så tøv ikke med at kontakte os – vores designer sidder klar til at lave pynt til dig!

  Kalenderen er produceret i bæredygtigt birkefiner
  Kalenderen kan personliggøres med lige den tekst du ønsker. Vi kan også skrive arabiske bogstaver og tegn
  Kalendereren kommer komplet med 30 smukke canvas poser i kraftig kvalitet
  Der medfølger desuden en ophængssnor i lækker kvalitet
  Kalenderen kan bruges år efter år

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familiefest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk birkefiner eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

Produktionstid