Noahs Ark, Sættekasse

Noahs Ark, Sættekasse

Noahs Ark, Sættekasse

kr. 750,00

Stor sættekasse til dyr og andet småt legetøj.

Designet og udviklet i samarbejde med Sofie Bøcher Lindquist fra Hello-Sofie og Lille Starut.

Dyr og andet legetøj ud over det hele? Denne sættekasse til børn gør det både nemt og fint, at udstille bønenes legetøj.
Den store sættekasse i Noahs Ark-tema er produceret i poppeltræ og indbyder med de søde udskårne dyr til leg og mange hyggelige timer på børneværelset.

Sættekassen produceres i 6 mm poppeltræ og kommer usamlet. Men frygt ej! De 3 hylder klikkes nemt på. Bemærk, at det i nogle tilfælde kræver et lille bank med en hammer.

Den store sættekasse til børn kommer med forborede huller, der passer til 4 mm. Skruer.
Noahs Ark-sættekassen måler ca. 80 x 55 cm og har 7 cm. dybe hylder. Det betyder, at hylden har plads til både store og små Schleich-dyr.

Alle sættekasser er Made When Ordered og derfor kan der opstå lidt længere leveringstider

Beskrivelse

Smukke sættekasser til børn i samarbejde med Lille Starut

Vi er meget stolte over endelig at præsentere vores samarbejde med Lille Starut. Sammen har vi skabt et produkt, som vi håber kan skabe glæde for både store og små. Den store sættekasse i træ er skabt med udgangspunkt i Sofies ønske om at skabe opbevaringsplads til børneværelsets små legetøjsfigurer på en smuk måde. De udskårne dyr underbygger et design og et formsprog, der skal tale til små starutter i alle aldre.

Sættekassen til dyr indbyder til leg

Som med hele vores sortiment har det været vigtigt, at skabe et produkt, der både indbyder til fantasifuld leg og skaber smukke rammer for alle i familien. Med Sofies design og poppeltræets enkle og nordiske udtryk, rammer vi netop vores ønske om at lade æstetik og praktik gå op i en højere enhed.  Den store sættekasse kan være en praktisk opbevaringsløsning, en udstilling eller ganske enkelt en del af legen. Kun fantasien sætter grænser.

Lad vores sættekasse til dyr være udgangspunkt for gode snakke

Er der noget vi hos Verksted gerne vil sætte rammer for, er det den gode snak mellem børn og voksne og børn i mellem. Med vores store sættekasse i træ er det muligt at opbevare dyr og andre figurer synligt på en smuk og dekorativ måde. Når legetøj står fremme indbyder det i højere grad til leg, og en lille dyreudstilling er en oplagt samtalestarter om alt fra arter, oprindelse, højde og drøjde. Vores sættekasse har plads til små såvel som store schleich-dyr.

Produktionstid