Racerbil, Sættekasse

Racerbil, Sættekasse

Racerbil, Sættekasse

kr. 750,00

Stor sættekasse til biler og andet småt legetøj.

Designet og udviklet i samarbejde med Sofie Bøcher Lindquist fra Hello-Sofie og Lille Starut.
Biler og andet legetøj ud over det hele? Denne sættekasse til børn gør det både nemt og fint, at udstille børnenes legetøj.
Den store sættekasse i Racerbilsdesign er produceret i poppeltræ og indbyder med sit super seje design til fantasi og leg i timevis.

Sættekassen produceres i 6 mm poppeltræ og kommer usamlet. Men frygt ej! De 4 hylder klikkes nemt på. Bemærk, at det i nogle tilfælde kræver et lille bank med en hammer.

Den store sættekasse til børn kommer med forborede hulller, der passer til 4 mm. Skruer. Racerbilssættekassen måler ca. 100×35 cm, og har 7 cm. dybe hylder. Det betyder at små racerbiler kan vende begge veje, og der er plads til mange!

Alle sættekasser er Made When Ordered og derfor kan der opstå lidt længere leveringstider

Beskrivelse

Smukke sættekasser til børn i samarbejde med Lille Starut

Vi er meget stolte over endelig at præsentere vores samarbejde med Lille Starut. Sammen har vi skabt et produkt, som vi håber kan skabe glæde for både store og små. Den store sættekasse i træ er skabt med udgangspunkt i Sofies ønske om at skabe opbevaringsplads til børneværelsets små legetøjsfigurer på en smuk måde. Den udskårede racerbil underbygger et design og et formsprog, der skal tale til små starutter i alle aldre.

 

Sættekassen til biler indbyder til leg

Som med hele vores sortiment har det været vigtigt, at skabe et produkt, der både indbyder til fantasifuld leg og skaber smukke rammer for alle i familien. Med Sofies design og poppeltræets enkle og nordiske udtryk, rammer vi netop vores ønske om at lade æstetik og praktik gå op i en højere enhed.  Den store sættekasse kan være en praktisk opbevaringsløsning, en udstilling eller ganske enkelt en del af legen. Kun fantasien sætter grænser.

 

Lad vores sættekasse til biler være udgangspunkt for leg og gode snakke

Er der noget vi hos Verksted gerne vil sætte rammerne for, er det den gode snak mellem børn og voksne og børn i mellem.  Med vores store sættekasse i træ er det muligt at opbevare biler og andre figurer synligt på en smuk og dekorativ måde. Når legetøj står fremme indbyder det i højere grad til leg, og en lille biludstilling er en oplagt samtalestarter om alt fra bilmærker, hestekræfter, farver og fart. Vores sættekasse har plads til mange af de klassiske små racerbiler, og hylderne i 7 cm. dybde gør det muligt at vende bilerne både den ene og den anden vej.

Produktionstid