Minifad, Hvid

Tilbud

Minifad, Hvid

Minifad, Hvid

kr. 10,00

Smuk og elegant minifad i en diskret hvid farve. Det lille fad er perfekte til snacks, tapas, smykker, sæber mm. Fadet måler 11 cm i diamater og er håndlavet i keramik.

Ikke på lager

Beskrivelse

Unik keramik fra Verksted

Keramik er blevet en eftertragtede del af moderne indretning. Derfor har vi hos Verksted et stort udvalg af keramik til både borddækning og indretning. Vi har valgt et let, nordisk udtryk der passer i alle slags hjem – lige fra farverig, boho inspireret indretning til en mere stringent, minimalistisk stil.

Vores serie af smukke minifade er håndlavede i elegante og levende farver der kan bruges overalt i hjemmet. Så har du brug for de perfekte tapasskåle, sushiskåle, smykkeskåle eller lignende – så har du fundet dem her.

Unikt håndværk af højeste kvalitet

Hos Verksted er håndværk og kvalitet kernen i vores produkter. Vi elsker unikke produkter med kant, som giver dit hjem den personlighed du ønsker.

 Minifadene er håndlavede og unikke
 Skålene måler 11,5 cm i diameter og ca. 3 cm I højden

Vi gør opmærksom på at billederne er vejledende. Farve, glasering og form kan variere en smule fra det viste billede, da hvert eneste produkt er håndlavet.

Til tapas elskeren og sushi entusiasten

Vores serie af blomsterskåle og minifade gør sig perfekt til tapas elskeren, der har brug for mange små skåle til anretningen af det perfekte tapas bord. Smuk service giver tapas bordet det ekstra løft. Men vores alsidige skåle er også perfekt til delikate sushi anretninger, soya, dressinger og meget mere. Mange af vores kunder anvender også disse skåle som smykkeskåle, sæbeskåle, saltkar og meget mere. Kun fantasien sætter grænser og de smukke skåle gør sig godt overalt i hjemmet.

Produktionstid