Bordnummer på pind

Bordnummer på pind

Bordnummer på pind

kr. 30,00

Bordnumre på pind til det perfekte fest bord. Lad nemt dine gæster finde ned til deres plads med disse smukke bordnummer i hele mange forskellige designs. Bordnumre til bryllup, konfirmation eller noget helt tredje er meget populært og vores smukke designs gør det nemt at lave noget helt unikt.

Husk at ligge det rigtige antal i kurven
  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Bordnumre i træ eller akryl til den flotteste fest med bordplan og bordkort

Til et flot opdækket bord hører sig smukke bordnumre i træ eller akryl. Det både pynter og gør det nemt for gæsterne at finde deres pladser. Hos Verksted fører vi et stort sortiment af bordnumre til alle type fester.

Med disse smukke udskårede bordnumre får du et enkelt design der passer til de fleste fester.  Bordnumrene leveres på pind, der passer perfekt i dekorationer, blomster mm.. Alle vores designs går i gennem shoppen, således at du kan få matchende bordkort, skilte, drinkspinde, coasters, kagepynt og meget mere med. Skab en råd tråd gennem hele festen og lad intet være overladt til tilfældighederne. Det er oven i købet super nemt og ligetil. Du ligger blot det antal i kurven du skal bruge, og så sørger vi for resten.

  Vælg lige de tal du skal bruge
  Bordnumre i træ eller akryl
  Bordnumrene kommer på en 20 cm pind

Hvis i har andre kreative ideer eller forespørgsler på ting, I kunne tænke jer, som vi ikke har i sortiment, så skriv endelig. Vi er altid åbne overfor sjove, kreative og nye ideer.

Når du modtager vores bordnumre i træ med posten kan vores træudskæringer godt kan have en brændt lugt. Dette forsvinder imidlertidig når varen pakkes ud og får luft. Dette skyldes, at produkterne skæres med laser.

Produktionstid