Bordnummer, Grafisk

Bordnummer, Grafisk

Bordnummer, Grafisk

DKK 65,00

Enkle og minimalistiske bordnumre til festen i god papkvalitet. Det minimalistiske design matcher resten af vores papir- og skiltekollektion og sikre dig en rød tråd til festen. Lig blot det antal i kurven du skal bruge og så sørger vi for resten. Tilkøb også vores flotte holder i træ eller mini staffeli for det fuldendte udtryk.

Hvis du har 5 borde til festen ligger du blot 5 bordnumre i kurven. Så laver vi dem fra bord 1 til bord 5. Har du f.eks. brug for 2 bordnumre pr. bord ligger du blot 10 bordnumre i kurven og notere i feltet herunder at du ønsker 2 af hvert tal

Du modtager et designudkast på mail efterfølgende

Beskrivelse

Personlige bordnumre til festen skaber blikfang og imponerer dine gæster

Utroligt smukke og minimalistiske bordnumre i pap. Gør din opdækning til noget helt unikt med vores bordnumre.
Med bordnumre til bryllup og fest får du noget, der er unikt produceret til dig og dine gæster. Bordnummeret er trykt på 1,2 mm pap, der nemt kan stå op i en af vores smukke holder, ligge fladt på bordet eller inkorporeres i dekorationer. Skab det flotteste miljø til jeres fest med disse bordnumret.
Vil du have noget helt unikt? Vi laver gerne bordnumre på anfordring – et godt eksempel er bordnumre bryllup, som vi producerer mange af. Kontakt os for at høre nærmere om specielle designs og muligheder, hvis ikke vores allerde opsatte kort falder i din smag.

  Størrelse: A5 14,8×21 cm.
  Kan bruges til alle typer af fest
  Vi kan udformer bordnumre til bryllup med jeres navne
  Helt unikke bordnumre med dine informationer

Vores bordnumre er lavet i pap med en flot finish.

Vi laver rigtig meget af vores bryllupspynt i papir også. Se eksempelvis vores bordkort til bryllup i papir
Du kan også se vores velkomstskilt til bryllup i liggende format lige her, der nemt kan kombineres med alle vores ting til bryllup…

Du har her hos os også muligheden for at få helt unikke bordnumre til bryllup med jeres egne navne – endda billigt. Her kan du indsætte informationerne på dine bordnumre nøjagtigt, som du drømmer om det. Vi designer resten for dig i et smukt udtryk, der passer til enhver fest. Når du er færdig med at indsætte informationerne og går til indkøbskurven, modtager vi dine informationer og trykker dem hurtigst. Vores designer kigger efter, at det hele ser godt ud inden det bliver sendt afsted. Når du bestiller et bordnumre hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres bordnumre til konfirmation, bryllup, barnedåb, firmafest eller måske noget helt femte.

Produktionstid