Menukort, Minimalistisk

Menukort, Minimalistisk

Menukort, Minimalistisk

kr. 15,00

Smukke menukort trykt på vores bæredygtige naturpapir der har et unikt rustikt og knistret udtryk. Menukortet er designet med et smalt og elegant udtryk – perfekt til at ligge på hver enkelt gæsts plads og kan nemt kombineres med vores smukke bordkort.

Beskrivelse

Menukort skaber atmosfære og stemning til jeres fest!

Vores menukort med pynt har et tidsløst design til bryllup, til konfirmationen, firmafesten osv.. Utroligt smukt og minimalistisk menukort til bryllup trykt på naturpapir. Du får en helt unik atmosfære med vores specialdesignede menukort, som ligger flot på hver gæsts plads. Vi personliggør jeres menukort til festen med jeres menu og sørger for, at alting ser perfekt ud. Brug disse fantastiske menukort på bordene eller inkorporer dem som en del af den enkelte gæsts opdækning.

Med vores menukort, der er unikt produceret til dig og dine gæster, får du den fuldendte oppyntning til festen, hvor der er tænkt på det hele. Trykt med dagens menu kan dine gæster på en eksklusiv facon få indblik i hvad aftenen skal byde på. Menukortet trykkes på 200 gram naturpapir. Miljøvenligt og med en smuk struktureret og nistret overflade

Skab det flotteste miljø til jeres fest med disse personligt designede menukort med pynt til bryllup, firmafest osv. –  trykt med jeres helt egne ord.
Vil du have noget helt unikt til oppyntningen? Vi laver gerne menukort på anfordring specielt til dig. Kontakt os for at høre nærmere om specielle designs og muligheder, hvis ikke vores allerde opsatte menukort passer ind i jeres tema.

  Størrelse: smal (10×21)
  Vælg mellem flere forskellige designs – alle designs laves også i bordplaner, velkomstskilte, programskilte og meget mere
  Kan bruges til alle typer af fester
  Menukort udformet med jeres egen udvalgte menu
  Du modtager et udkast til endelig godkendelse på mail efter bestilling
  Vi trykker menukort til bryllup og sender det direkte til jer

Med et menukort skaber du rum og stemning – og selvfølgelig en wow-effekt hos dine gæster!

Vores flotte menukort er tryk på papir med en flot finish. Vi tilbyder også store menukort i pap og PVC

Menukort til enhver anledning

Du har her hos os muligheden for at få helt unikke menukort til dine gæster med jeres egen menu – endda ganske billige menukort og skilte. Her kan du indsætte informationerne på dit menukort til bryllup nøjagtigt, som du drømmer om det. Vi har designet resten af skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til enhver fest. Når du har designet dit menukort og checker ud i indkøbskurven, modtager vi kortet til et gennem-kig. Vi tilretter det, som vi mener er flot og sender et udkast retur til dig. Når du herefter godkender designet, trykker vi hurtigst muligt dine smukke menukort og afsender dem. Når du bestiller menukort til bryllup hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres menukort til bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest eller måske noget helt femte.

Produktionstid