Menuskilt, Valmue

Menuskilt, Valmue

Menuskilt, Valmue

kr. 75,00

Vores menuskilt kommer i flere størrelser og designs – så det passer netop til din menu og fest. Indsæt jeres helt egen menu på dette flotte skilt til festen og lad jeres gæster blive inspireret til hvad aftenens menu skal byde på

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Menuskilt skaber atmosfære og stemning til jeres fest!

Vores menuskilt har et tidsløst design til bryllup, til konfirmationen, firmafesten osv.. Utroligt smukt og minimalistisk menuskilte til bryllup trykt på pap. Du får en helt unik atmosfære med vores specialdesignede menuskilt, som eksempelvis står rigtig flot på et staffeli eller i vores elegante træholder. Vi personliggør jeres menuskilt til festen med jeres menu og sørger for, at alting ser perfekt ud. Brug disse fantastiske menuskilte i baren, på bordene om aftenen eller som en teaser til aftenens menu.

Med vores menuskilt, der er unikt produceret til dig og dine gæster, får du den fuldendte oppyntning til festen, hvor der er tænkt på det hele. Trykt med dagens menu kan dine gæster på en eksklusiv facon få indblik i aftenens menu. Menuskilt trykkes på vores flotte pap kvaliteter, der nemt kan stå på et staffeli, hænges op i bånd eller stå på et bord.

 

Skab det flotteste miljø til jeres fest med disse personligt designede menuskilte til bryllup, firmafest osv. –  trykt med jeres helt egne ord.
Vil du have noget helt unikt til oppyntningen? Vi laver gerne menuskilte på anfordring specielt til dig. Kontakt os for at høre nærmere om specielle designs og muligheder, hvis ikke vores allerde opsatte menuskilt passer ind i jeres tema.

  Flere forskellige størrelser
  Vælg mellem flere forskellige designs – alle designs laves også i bordplaner, velkomstskilte, programskilte og meget mere
  Kan bruges til alle typer af fester
  Menuskilt udformet med jeres egne udvalgte menu
  Du modtager et udkast til endelig godkendelse på mail efter bestilling
  Vi trykker skilte til bryllup og sender det direkte til jer

Med et stort menuskilt skaber du rum og stemning – og selvfølgelig en wow-effekt hos dine gæster!

Vores flotte menuskilt er tryk på pap med en flot finish. Tag ikke fejl af disse skilte – de kan sagtens udgøre det for et dyrt akrylskilt eller skilt i træ.

  Vi sender vores menuskilte i skilteindpakning.

Menuskilte til enhver anledning

Du har her hos os muligheden for at få helt unikke menuskilt til dine gæster med jeres egen menu – endda ganske billige menuskilte. Her kan du indsætte informationerne på dit menuskilt til bryllup nøjagtigt, som du drømmer om det. Vi har designet resten af skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til enhver fest. Når du har designet dit menuskilt og checker ud i indkøbskurven, modtager vi skiltet til et gennem-kig. Vi tilretter det, som vi mener er flot og sender et udkast retur til dig. Når du herefter godkender designet, trykker vi hurtigst muligt dine smukke menuskilte og afsender dem. Når du bestiller menuskilte til bryllup hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres menuskilte til bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest eller måske noget helt femte.

Produktionstid