Drinkskort, Vilde blomster

Drinkskort, Vilde blomster

Drinkskort, Vilde blomster

kr. 75,00

Vores drinksskilt kommer i flere størrelser og designs – så det passer netop til din bar og fest. Indsæt jeres helt egen drinksmenu på dette flotte skilt til festen og lad jeres gæster blive inspireret til et besøg i baren.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Drinkskort skaber atmosfære og stemning til jeres fest!

Vores drinkskort med pynt har et tidsløst design til bryllup, til konfirmationen, firmafesten osv.. Utroligt smukt og minimalistisk drinksskilt til bryllup trykt på pap. Du får en helt unik atmosfære med vores specialdesignede drinkskort, som eksempelvis står rigtig flot på et staffeli eller i vores elegante træholder. Måske er der endda plads til at stille det i baren, så folk rigtigt kan få overblik? Vi personliggør jeres drinkskort til festen med jeres drikkevarer og sørger for, at alting ser perfekt ud. Brug disse fantastiske drinksskilte i baren, på bordene om aftenen eller som en teaser til aftenens åbne bar.

Med vores drinkskort, der er unikt produceret til dig og dine gæster, får du den fuldendte oppyntning til festen, hvor der er tænkt på det hele. Trykt med dagens drikkevarer og barens udvalg kan dine gæster på en eksklusiv facon få indblik i deres valg, når baren åbner. Drinksskiltet trykkes på pap, der nemt kan stå på et staffeli, hænges op i bånd eller stå på et bord.

Skab det flotteste miljø til jeres fest med disse personligt designede drinkskort med pynt til bryllup, firmafest osv. –  trykt med jeres helt egne ord.
Vil du have noget helt unikt til oppyntningen? Vi laver gerne drinksskilte på anfordring specielt til dig. Kontakt os for at høre nærmere om specielle designs og muligheder, hvis ikke vores allerde opsatte drinkskort passer ind i jeres tema.

  Mange størrelser
  Vælg mellem flere forskellige designs – alle designs laves også i bordplaner, velkomstskilte, programskilte og meget mere
  Kan bruges til alle typer af fester
  Drinksskilt udformet med jeres egne udvalgte drinks
  Du modtager et udkast til endelig godkendelse på mail efter bestilling
  Vi trykker skilte til bryllup og sender det direkte til jer

Med et stort drinksskilt skaber du rum og stemning – og selvfølgelig en wow-effekt hos dine gæster!

Vores flotte drinksskilt er tryk på pap med en flot finish. Tag ikke fejl af disse skilte – de kan sagtens udgøre det for et dyrt akrylskilt eller skilt i træ.

  Vi sender vores drinksskilte i skilteindpakning.

Drinksskilte til enhver anledning

Du har her hos os muligheden for at få helt unikke drinkskort til dine gæster med jeres egen menu – endda ganske billige drinkskort og skilte. Her kan du indsætte informationerne på dit drinksskilt til bryllup nøjagtigt, som du drømmer om det. Vi har designet resten af skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til enhver fest. Når du har designet dit drinkskort og checker ud i indkøbskurven, modtager vi kortet til et gennem-kig. Vi tilretter det, som vi mener er flot og sender et udkast retur til dig. Når du herefter godkender designet, trykker vi hurtigst muligt dine smukke drinkskort og afsender dem. Når du bestiller drinkskort til bryllup hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres drinkskort til bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest eller måske noget helt femte.

Produktionstid