Højdemåler

Højdemåler

Højdemåler

DKK 250,00

Personlig højdemåler til børneværelset i 3 mm birkefiner. Højdemåleren kommer i 2 højder. Med til højdemåleren hører udskårede pile – ligeledes i birkefiner – med påmonterede selvklæbende puder. På den måde er det super let at markere barnets højde – og bekvemt at flytte den, i takt med at barnet vokser. Dét er smart!

Pilene angiver barnets alder fra nyfødt til 4-års alderen. Ved køb af ekstra højde, medfølger desuden pile til 10 år. Blanke pile, som du selv kan udfylde, medfølger også.

Højdemåleren egner sig til ophæng på væggen, døren eller andre plane flader.

  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Skab glæde med en personlig højdemåler til børn

Med vores højdemåler i udskåret birkefiner sikrer du et personligt udtryk på børneværelset. Med en højdemåler i træ kan du og dine børn på en legende og let måde følge med i deres udvikling. Glem alt om kedelige og slidte kuglepensstreger på dørkarmen. De medfølgende pile giver højdemåleren et gennemført udtryk, og kan let flyttes rundt.

En højdemåler i træ skaber hygge og stemning på børneværelset

Nogen siger, at børn vokser som ukrudt. Der er noget om det. Samtidig farer hverdagen forbi i al hast. Med en personlig højdemåler kan I sammen stoppe op, og markerer barnets højde. Gør det når i lige føler for det, eller gør det til en lille tradition at markere barnets højde på særlige tidspunkter. En højdemåler til børneværelset er ikke alene praktisk. Den pynter også, og træets naturlige udtryk skaber en varm stemning.

Lad en højdemåler fra Verksted skaber rammerne for leg og gode snakke

Det er hyggeligt med små skriblerier i barnets bog. Første ord, første skridt, et stamtræ, udvikling i højde og drøjde. Men hvorfor ikke inddrage børnene, og lade beviserne for seneste opmåling hænge frit fremme? En personlig højdemåler fra Verksted kan skabe udgangspunkt for leg og gode snakke. Eller hvad med en lille konkurrence? Hvem er højest, og hvem vokser hurtigst? Flyt rundt på pilene, og følg med!

Produktionstid