Læs mere om vores varer i kategorien Højdemålere

En personlig højdemåler til børn – pynt og praktik i skøn forening

Med en højdemåler i træ til børn slår du to fluer med ét smæk. Du og dine børn kan nemt følge med i deres højdemæssige udvikling. Samtidig tilføjer højdemåleren i træ en varm og hyggelig stemning til børneværelset. De praktiske pile, der følger med højdemåleren, er nemme at flytte rundt på, i takt med at barnet vokser. Med de blanke pile kan i markere særlige begivenheder, datoer eller andre personlige nedslag, som i ønsker at huske særligt på.

Vores højdemåler i træ – en oplagt gaveide

Verksteds personlige højdemåler er en oplagt gave. Brug højdemåleren som dåbs, navngivnings eller fødselsdagsgave. Eller hvad med at skabe glæde hos de nybagte forældre? En højdemåler er den perfekte barselsgave, der kan bruges med det samme. De medfølgende pile markerer barnets alder fra nyfødt til og med 4 år. Når barnet bliver ældre kan højdemåleren forlænges.

Skab et varmt og stemningsfuldt udtryk med en højdemåler i træ

En højdemåler i træ skaber hygge og varme på børneværelset. Birketræets rå og naturlige udseende passer perfekt ind i den nordiske stil og æstetik, og fremstår samtidig så enkel, at den passer ind i langt de fleste hjem. Børneværelset er et sted for kreativitet, leg og udvikling. Ofte er farver dominerende. Med vores højdemåler i træ, kan du skabe balance i indretningen.

Det du ønsker skal du få – skab glæde med en personlig højdemåler

Hos Verksted ved vi hvad en personlig gave betyder, og vi går hele vejen for at skabe det udtryk, du drømmer om. Er fødselaren vild med maskiner? Eller dyr?
Har du særlige ønsker til skrifttyper, navne, tegninger eller noget helt fjedre? Vi er her for dig, og vi vil elske at gøre dine ønsker og ideer til virkelighed.