Højdemåler, Minimalistisk

Højdemåler, Minimalistisk

Højdemåler, Minimalistisk

kr. 200,00

Personlig minimalistisk højdemåler til børneværelset i 3 mm bambus. Højdemåleren kommer i 2 højder.

Højdemåleren egner sig til ophæng på væggen, døren eller andre plane flader.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Skab glæde med en personlig højdemåler til børn

Med vores højdemåler i udskåret bambus sikrer du et personligt udtryk på børneværelset. Med en højdemåler i træ kan du og dine børn på en legende og let måde følge med i deres udvikling. Glem alt om kedelige og slidte kuglepensstreger på dørkarmen. De medfølgende pile giver højdemåleren et gennemført udtryk, og kan let flyttes rundt.

En højdemåler i træ skaber hygge og stemning på børneværelset

Nogen siger, at børn vokser som ukrudt. Der er noget om det. Samtidig farer hverdagen forbi i al hast. Med en personlig højdemåler kan I sammen stoppe op, og markerer barnets højde. Gør det når i lige føler for det, eller gør det til en lille tradition at markere barnets højde på særlige tidspunkter. En højdemåler til børneværelset er ikke alene praktisk. Den pynter også, og træets naturlige udtryk skaber en varm stemning.

Lad en højdemåler fra Verksted skaber rammerne for leg og gode snakke

Det er hyggeligt med små skriblerier i barnets bog. Første ord, første skridt, et stamtræ, udvikling i højde og drøjde. Men hvorfor ikke inddrage børnene, og lade beviserne for seneste opmåling hænge frit fremme? En personlig højdemåler fra Verksted kan skabe udgangspunkt for leg og gode snakke. Eller hvad med en lille konkurrence? Hvem er højest, og hvem vokser hurtigst? Flyt rundt på pilene, og følg med!

OBS! højdemåleren er designet som et hyggeligt indretningselement og ikke et præcis måleredskab. Vi gør opmærksom på at målene kan afvige med +/- 1 cm

Bæredygtighed og bambus

Hos Verksted arbejder vi aktivt på at gøre vores produktion så grøn som overhovedet muligt. Vi bliver hele tiden bedre. Vi ønsker at vores og vores børn og børnebørn skal lege og danse på en klode, der er grøn og fuld af liv.

Det er vigtigt for os.

Vores bambusmateriale er valgt ud fra netop disse kriterier. Bambus er et enormt miljøvenligt materiale, idet det kræver minimale vækstressourcer, og desuden gror meget hurtigt.

Produktionstid