Læs mere om vores varer i kategorien Bolig

Snoede stearinlys til hjemmet – twistede stearinlys er også kommet på programmet

Vores egen producent af snoede stearinlys laver de smukkeste lys af kronelys. Snoede stearinlys trender for tiden alle vegne og findes i et hav af farver og størrelser. Vores snoede stearinlys er lange og af ekstra høj kvalitet.

Servietter i hør

Har du set vores servietter i hør? Bløde og lækre servietter i moderne stil og farver. Se vores servietter i hør lige her.

Personliggjort pynt til boligen og hjemmet

Vores flotte personliggjorte pynt til bolig fås i forskellige udseender og med forskelige formål. Vi giver dig et udvalg af unik oppyntning til hjemmet og du vælger helt selv, hvad det skal indeholde. Du finder bl.a. snoede stearinlys, hørservietter, personliggjorte indretningsartikler og meget andet.
Vi laver festpynt og pynt til boligindretningen efter dine ønsker og laserskærer selv vores produkter specielt til dig.

Personliggjort boligindretning til dig

Vi er kreative og elsker at lave pynt til hjemmet netop efter din smag og personliggjort til dig. Vi specialproducerer al vores boligindretning helt unikt til dig og gør os umage for at lave præcist det, som du ønsker og drømmer om. Vi pakker vores produkter til hjemmet nænsomt og sørger for, at det kommer sikkert frem. Selvom store maskiner producerer og skærer dit træ og akryl ud i ønskede former, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk. Vores produkter til boligindretningen er helt unik og vi ønsker os kun, at du har samme indtryk af det, som os – at det er noget helt for sig selv.

Bæredygtig boligindretning

Vi er meget opmærksomme på, at vores boligindretning er produceret på bæredygtigt materiale og af så grønne løsninger som muligt. Derfor producerer vi eller vores samarbejdspartnere selv produkterne. På den måde, har vi nemlig hele tiden hånd i hanke med, at vi bidrager til et grønt miljø med bæredygtige materialer.

Vores pakkematerialer er ligeledes grønne og af genbrugspap og fyld. Vores bæredygtighed ved boligindretning er vi meget opmærksomme på hele tiden at optimere, når det er muligt. Vi har stigende efterspørgsel på bæredygtigt boligpynt og vores kunder vælger os fordi, at vi tager ansvar for miljøet.