Coaster, Læder

Coaster, Læder

Coaster, Læder

DKK 50,00

Coasters i læder til drinks, pynt, bordkort eller lige hvad i kunne tænke jer. Tryk op til 3 linjer med tekst og få denne eksklusive coaster til opdækning til jeres fest eller der hjemme.

Se forskellige skrifttyper klik her...

Beskrivelse

Pift baren op med Coasters lavet i læder og efter dine ønsker

Flotte unikke coasters i læder til bryllupsfesten, fødselsdagen eller firmafesten. Perfekt til borddækning eller i baren og kan også bruges som navneskilt.
Skab nogle utroligt flotte rammer med unikke coasters til glas og drinks. Brug coasters som bordkort eller som reklamebrikker og vis dine gæster eller kunder, hvad du er gjort af.
Du kan bruge dine som en del af din opdækning på bordet ved hverenkel plads. På den måde kan du også bruge dine coasters som bordkort eller skrive en dato, få trykt et firmanavn eller logo eller noget helt tredje. Du kan også bruge disse flotte coasters til receptionen eller i baren om aftenen.

Der er et utal af muligheder, når det kommer til teksten på coasteren. Få trykt til hver gæst og få skrevet firmanavn, brudeparrets navn(e), konfirmandens eller fødselarens navn(e) på. Du kan også skrive en dato eller et fælles efternavn. Mulighederne er uendelige. Der kan trykkes op til 3 linjer med tekst.

 

Vi udvælger kun det bedste læder i højeste kvalitet. Vores sortiment er fra det store kvægland, Argentina i Sydamerika. Køerne har her store arealer, hvor de frit kan gå og græsse, hvilket vi er meget bevidste om. Vores lokale leverandør af lædervarer har personligt besøgt den specifikke farm, hvor køerne går og læderet bliver garvet, hvilket forsikrer os om, at forholdene er ordentlige.
For at kvægavlerne kan kende forskel på sine egne dyr, når de græsser på de store områder, brændemærkes dyrerne – dette kan vi se på læderet, som vi modtager, men dette sorteres selvfølgeligt fra, inden vi producerer nøgleringe til vores kunder.
Læderet er 100% naturligt kernelæder. Det betyder, at det er den rene vare. Læderet arter sig forskelligt og vil med tiden tage farve af det miljø, som det udsættes for.
Garveriet, hvor råhuderne modtages direkte fra slagteriet, har skindene igennem en langvarig garvningsproces, der kan tage op til en måned, inden man har det færdige produkt

Vores læder kommer fra Argentina. Det vigtige ved denne type læder er, hvad man bruger til selve garvningen.
Det læder, som vi sælger bliver garvet med udtræk fra bark af Quebrachotræet. Hertil sker farvningen af læderet udelukkende med plantefarve, hvilket gør dette produkt ekstraordinært. Fra garveriet kan vandet, der bruges, ledes direkte tilbage i økosystemet. Det betyder at der ikke er spildevand tilbage og ej heller giftige kemikalier.
Læderet er vegetabilsk garvet og af samme grund meget velegnet til opgaver som bl.a. gravering og prægning.

Coaster laves med gravering

Hos Verksted elsker vi at lave alting personligt. Hvadend det er coasters i læder, bordpynt eller ting til boligen, så er vores passion at gøre det hele unikt. Derfor får du et navn, en tekst, et logo eller noget helt fjerde graveret ned i læderet. Det giver din coaster et flot udtryk, der adskiller sig fra de populære standsede læderprodukter. Med en gravering får du noget, der varer for evigt og adskiller sig fra andres.

Vores mange forskellige skrifttyper gør det muligt for dig, at lave netop den coaster, som du drømmer om – i den bedste kvalitet af læder.

Coaster i læder med logo

Vi producerer også coasters med logo’er til virksomheder, events og frivillige. Med gravering af et logo eller virksomhedens profiltekst i læderet, bliver du synlig mange steder og overfor nye potentielle kunder. Du kan også bruge det som en firmagave eller som merchandise i forretningsøjemed. Vi fremsender gerne på forhånd udkast til jeres coasters i læder inden bestillingen foretages og kan naturligvis give jer og jeres medarbejdere noget særligt og unikt.

Læder er et naturprodukt

Som du kan læse i afsnittet ovenfor, så er din coaster altså en del af et stort økosystem, der nøje er gjort så grønt og bæredygtigt som muligt. Læderet er ægte og ren kernelæder, hvilket også betyder, at det vil arbejde over tid. Med tiden og afhængigt af de miljøer, som de udsættes for, tager det farve og sol, fedt og mange andre ting, som du pådrager det. Læderet lever for altid og passer du på det, vil du have en lædernøglering for altid. Det kan have godt af lidt læderfedt til tider.

Produktionstid