Kolibri

Kolibri

Kolibri

kr. 90,00

Laserskårede skilte i træ og akryl med dyremotiver. Motiverne er med et elegant geometrisk design, hvilket giver et superflot look. Skiltene er skåret i 3 mm finér eller akryl i et smukt geometrisk design – flotte lige linjer der kan bruges som pynt i boligen og på børneværelset

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Smukt udskåret dyr i træ og akryl med geometrisk mønster

Med vores flotte geometriske skilte i træ og akryl med udskåret dyr til boligen, får du noget ganske unikt og som speciallaves netop til dig. Vi gør meget ud af kun at producere, nøjagtigt hvad vores kunder ønsker sig og derfor er dette ikke en lagervarer, men til gengæld producerer vi den til dig. Det går hurtigt, idet at vi på vores egne maskiner udskærer skiltet i træ eller akryl efter dine mål og sender det, så snart det er færdigt.

Vores skilte i træ og akryl til boligen kommer med mange forskellige slags geometriske udskåret dyr, som alle er nøje designet ned til mindst detalje.
Du kan vælge imellem 3 størrelser, som du kan se, når du vælger selve produktet.

Lille er ca. 20 cm. høj
Mellem er ca. 30 cm. høj
Stor er ca. 45 cm høj

De eksakte størrelser afhænger af det enkelte dyrs udformning

Skilte i træ og akryl med dyremotiv

Du kan bruge vores udskårne dyr i træ i geometrisk mønster til alle mulige forskellige pyntelejligheder. Hæng det op på væggen i stuen, på kontoret, i køkkenet eller på hoveddøren. Brug det på børneværelset eller i gangen. Du kan male på vores geometriske dyremotiver i træ, hvorfor du nemt med almindelig maling og en pensel, kan give det et helt nyt udtryk eller bruge det som et kreativt projekt, sammen med børnene. Kreative pakker er i tiden super populært og vi er helt sikre på, at uanset hvordan, du vælger at bruge vores udskårne skilte i træ eller akryl med dyremotiver, så bliver du glad for dem – de er smukke og ganske unikke!

Produktionstid