Bogstaver

Bogstaver

Bogstaver

kr. 15,00

Med disse fine bogstaver udskåret i 3 mm. træ eller akryl, er der rig mulighed for at skrive lige den tekst du ønsker. Lav søde citater på børneværelset, navneskilte, barskilte eller noget helt andet. Bogstaverne kommer i 4 størrelser og kan nemt hænges op der hjemme.

HUSK AT LIG SAMME ANTAL BOGSTAVER I KURVEN SOM DET ANTAL BOGSTAVER DU SKRIVER

Bestil det antal bogstaver du ønsker og indtast bogstaverne herunder
  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Pift børneværelset op med flotte og dekorative bogstaver

Indretning og design er i mange hjem blevet en del af børneværelset, og mange forældre har en klar ide om, hvordan de ønsker at værelset skal se ud. Med vores mange flotte designs hos Verksted, har du mulighed for at skabe en personlig og hyggelig indretning med fokus på detaljerne. Vi har designet disse enkle og smukke bogstaver i både træ og akryl, i 4 forskellige størrelser og 3 designs. På den måde kan du skabe lige den stemning du ønsker på værelset.

Bogstaver til alle typer indretning

På grund af de mange design muligheder med vores bogstaver, kan de bruges i alle typer af indretning. Skab et stringent og stilrent udtryk med sort bogstaver, eller et legesygt og drømmende udtryk med bogstaver i flere størrelser og farver.

Mange anvendelsesmuligheder og kreativ leg

Bogstaverne kan bruges til at stave barnets navn, vise hvor legekøkkenet er, bygge en hyggelig cafe eller skrive godnat over sengen. Lige meget hvilken kreativ ide du har, så kan den realiseres med vores bogstaver. Der er også rig mulighed for at give kreativitet frit spil og lade børnene tegne, male og lime på bogstaverne. Samle flotte muslingskaller på stranden og lim dem på. Eller dekorer med glimmer og pomponer. Vores designs invitere til fantasifuld leg og kreativitet uden grænser.

  Bogstaverne laves i 4 forskellige højder
  Vælg mellem vores 2 træfarver eller vores mange akryl farver
  Vi har designet 3 forskellige skrifttyper du frit kan vælge imellem
  Du er meget velkommen til at mikse og matche mellem forskellige farver, designs og størrelser

Produktionstid