Navneplade, Safari

Navneplade, Safari

Navneplade, Safari

DKK 150,00

Smukt rundt skilt med safari design. Passer perfekt til børneværelset og kan personliggøres med netop den tekst der ønskes. Brug det som navneskilt, barselsgave, fødselstavle eller noget helt andet. Skiltet kommer i 3 størrelser og med mulighed for læderophæng i vores smukke kernelæder.

Bemærk at antal og type dyr kan variere efter den tekst der ønskes på skiltet. Vores designer tilpasser hvert enkelt skilt unikt efter tekstlængde

  • Total: DKK 0,00

Description

Et personligt minde

Et smukt og personligt skilt – lavet præcis efter dine ønsker. Vi har designet en hel serie af unikke runde skilte, udskåret i 3 mm. bambus og graveret med lige den tekst du ønsker. Vi har designet dem med en enkel og minimalistisk stil, med fine detaljer. Hæng den op på børneværelset eller i stuen og nyd det stilrene design. Skiltene er både holdbare, tidløse og smukke.

Et personlig skilt kan bruges som en gave til barnedåb, til 1-års fødselsdag, som en overraskelse til et barselsbesøg, eller blot en spontan gave fra et af familiemedlemmerne. Det kan også være, at du selv som mor længe har glædet dig til at bestille et personlig skilt til din lille guldklump efter fødslen.

Design selv

Hos Verksted sørger vi for det hele. Du skal blot indtaste den ønskede tekst og så laver vi et smuk og unikt skilt til dig. Du kan vælge mellem 3 størrelser og derved få det helt perfekte skilt.

Vil du supplere skiltet med milepælskort? Vi har designet en serie milepælskort som passer perfekt i designet til alle vores skilte.

Produktionstid