Læs mere om vores varer i kategorien Til børneværelset

Navneskilte til børneværelset, skilte til børn og andet sjov i børnehøjde

Velkommen til vores verden af boligindretning i børnehøjde. Vi skaber stilrene produkter til dig og dine børn i et univers, som børnene forstår. Vi udvælger de bedste materialer til produkterne og sørger for, at den estetiske profil er med hele vejen. Se vores store udvalg af indretning til børneværelset lige her.

Skilte til børneværelset

Vi lever af, at personliggøre unikke skilte til netop dig og dit børneværelse. Derfor vælger du helt selv, hvordan die skilte skal se ud og hvad det skal indeholde.

Vi har forsøgt at gøre de mange muligheder overskuelige for vores kunder og oplever enorm efterspørgsel på unikke produkter, som måske ikke findes andre steder.

Fortæl os lidt om den lille nyfødte, så vi kan lave et unikt produkt til dig!

Vi laver selvfølgelig dine skilte til børneværelset med de informationer, som du giver os. Derfor vær så præcis som muligt og vi lover dig til gengæld et produkt, som du ikke finder andre steder. Vores skilte til børneværelset er helt unikke og personliggøres nøjagtigt til dig.

Unikke fødselstavler til baby

Se også vores mange fødselstavler, som vi laver til den nyfødte baby. På en fødselstavle kan du få skrevet barnets informationer som bl.a. vægt, højde og fødselstidspunkt og bruge i din indretning derhjemme. En unik fødselstavle i træ er et hit – se vores designs lige her.