Bogstaveranke

Bogstaveranke

Bogstaveranke

DKK 25,00

Med denne fine bogstaveranke udskåret i 3 mm. træ eller akryl, er der rig mulighed for at skrive lige den tekst du ønsker. Lav søde citater på børneværelset, navneskilte, barskilte eller noget helt andet. Bogstaveranken måler 10 cm i højden og kommer komplet med snor – lige til at hænge op

Husk at ligge antal i kurven svarende til det antal bogstaver du skriver herunder. Dvs. skriver du Marie (5 bogstaver) så skal du ligge 5 stk. i kurven
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Pift børneværelset op med flotte og dekorative bogstaver

Indretning og design er i mange hjem blevet en del af børneværelset, og mange forældre har en klar ide om, hvordan de ønsker at værelset skal se ud. Med vores mange flotte designs hos Verksted, har du mulighed for at skabe en personlig og hyggelig indretning med fokus på detaljerne. Vi har designet disse enkle og smukke bogstaver i både træ og akryl, lige til at sammensætte på en smuk ranke. På den måde kan du skabe lige den stemning du ønsker på værelset.

Bogstaver til alle typer indretning

På grund af de mange design muligheder med vores bogstaver, kan de bruges i alle typer af indretning. Skab et stringent og stilrent udtryk med sort bogstaver, eller et legesygt og drømmende udtryk med bogstaver i flere farver.

Mange anvendelsesmuligheder og kreativ leg

Bogstaveranken kan bruges til at stave barnets navn, vise hvor legekøkkenet er, bygge en hyggelig cafe eller skrive godnat over sengen. Lige meget hvilken kreativ ide du har, så kan den realiseres med vores bogstaveranke. Der er også rig mulighed for at give kreativitet frit spil og lade børnene tegne, male og lime på bogstaverne. Samle flotte muslingskaller på stranden og lim dem på. Eller dekorer med glimmer og pomponer. Vores designs invitere til fantasifuld leg og kreativitet uden grænser.

  Bogstaveranken er skåret i 3 mm træ eller akryl
  Vælg mellem vores 2 træfarver eller vores mange akryl farver
  Hver plade måler 10 cm i højden
  Ranken leveres usamlet, men kommer komplet med bogstaver og snor

Produktionstid