Kuffertmærke, Læder

Kuffertmærke, Læder

Kuffertmærke, Læder

DKK 125,00

Til den rejsende som gerne vil kunne finde sin kufferter på rejsen men samtidig vil gøre det med stil! Disse super smukke kuffertmærker er lavet i 100% kernelæder og graveres med lige de oplysninger du ønsker. Slut med at stå og udfylde grimme papirstags i lufthavnen som alligevel falder af – her er et kuffertmærke der holder i mange mange år og som ser smukt og stilrent ud! Sættes nemt på kufferten ved at føre enden ind i den udskårede flyvemaskine. Kuffertmærket lavet i cognac farvet læder

Beskrivelse

Vi udvælger kun det bedste læder i højeste kvalitet. Vores sortiment er fra det store kvægland, Argentina i Sydamerika. Køerne har her store arealer, hvor de frit kan gå og græsse, hvilket vi er meget bevidste om. Vores lokale leverandør af lædervarer har personligt besøgt den specifikke farm, hvor køerne går og læderet bliver garvet, hvilket forsikrer os om, at forholdene er ordentlige. For at kvægavlerne kan kende forskel på sine egne dyr, når de græsser på de store områder, brændemærkes dyrerne – dette kan vi se på læderet, som vi modtager, men dette sorteres selvfølgeligt fra, inden vi producerer produkter til vores kunder.
Læderet er 100% naturligt og kernelæder. Det betyder, at det er den rene vare. Læderet arter sig forskelligt og vil med tiden tage farve af det miljø, som det udsættes for.
Garveriet, hvor råhuderne modtages direkte fra slagteriet, har skindene igennem en langvarig garvningsproces, der kan tage op til en måned, inden man har det færdige produkt.
Det vigtige ved denne type læder er, hvad man bruger til selve garvningen.
Det læder, som vi sælger bliver garvet med udtræk fra bark af Quebrachotræet. Hertil sker farvningen af læderet udelukkende med plantefarve, hvilket gør dette produkt ekstraordinært. Fra garveriet kan vandet, der bruges, ledes direkte tilbage i økosystemet. Det betyder at der ikke er spildevand tilbage og ej heller giftige kemikalier.
Læderet er vegetabilsk garvet og af samme grund meget velegnet til opgaver som bl.a. gravering og prægning.

 

Læder er et naturprodukt – det er suttesnoren også
Som du kan læse i afsnittet ovenfor, så er taget altså en del af et stort økosystem, der nøje er gjort så grønt og bæredygtigt som muligt. Læderet er ægte og ren kernelæder, hvilket også betyder, at det vil arbejde over tid. Med tiden og afhængigt af de miljøer, som de udsættes for, tager det farve af sol, fedt og mange andre ting, som du pådrager det. Læderet lever for altid og passer du på det, vil du have et personligt minde for altid. Læderet er nemt at arbejde med og passer du på det, så har du det for evigt.

Produktionstid