Bordkort i læder, Smalt

Bordkort i læder, Smalt

Bordkort i læder, Smalt

kr. 25,00

Smukke bordkort i 100% kernelæder. Vælg mellem vores 3 flotte farver og få graveret præcis den tekst du ønsker i en af vores 10 skrifttyper. Prøv vores skrifttype designer inden du bestiller.

See text types

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Et bordkort med mange muligheder
Vores bordkort i læder kommer i 2 smukke farver

  • Cognac – en klassisk mørkebrun læder
  • London – en lysebrun blank læder

Eksklusive bordkort i 100% kernelæder
Elegante og eksklusive bordkort i læder. Vi gravere og skære vores læder med laserskærer, hvilket giver uendelige muligheder for design, tekst, symboler, billeder mm. Her er altså mulighed for at personliggøre dine læderbordkort lige efter ønske. Lad alle gæsterne få et unikt og smukt læder bordkort, der med garanti vil imponere. Bordkortet fungerer som en smuk lille gave til hver af dine gæster – de kan gemme bordkortet og til enhver tid huske tilbage på din fest, hvor de fik dem. Vores bordkort er laserskåret i 2,5-3 mm. kernelæder af alle bedste kvalitet. Bordkortene fåes som standard med 10 forskellige skrifttyper som du kan afprøve her på siden, så du kan finde den stil der passer lige til jeres fest. Bordkort til konfirmation – Bordkort til bryllup – Bordkort til barnedåb: mulighederne er mange og vi leverer til alle festtyper, private som erhverv.

Ægte læder – ægte kvalitet
Vores bordkort i læder er lavet af de aller bedste materialer og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi udvælger kun det bedste læder i højeste kvalitet. Vores sortiment er fra det store kvægland, Argentina i Sydamerika. Køerne har her store arealer, hvor de frit kan gå og græsse, hvilket vi er meget bevidste om. Vores lokale leverandør af lædervarer har personligt besøgt den specifikke farm, hvor køerne går og læderet bliver garvet, hvilket forsikrer os om, at forholdene er ordentlige. For at kvægavlerne kan kende forskel på sine egne dyr, når de græsser på de store områder, brændemærkes dyrene – dette kan vi se på læderet, som vi modtager, men dette sorteres selvfølgeligt fra, inden vi producerer bordkort til vores kunder.
Læderet er 100% naturligt og kernelæder. Det betyder, at det er den rene vare. Læderet arter sig forskelligt og vil med tiden tage farve af det miljø, som det udsættes for.
Garveriet, hvor råhuderne modtages direkte fra slagteriet, har skindene igennem en langvarig garvningsproces, der kan tage op til en måned, inden man har det færdige produkt.
Det vigtige ved denne type læder er, hvad man bruger til selve garvningen.
Det læder, som vi sælger bliver garvet med udtræk fra bark af Quebracho-træet. Hertil sker farvningen af læderet udelukkende med plantefarve, hvilket gør dette produkt ekstraordinært. Fra garveriet kan vandet, der bruges, ledes direkte tilbage i økosystemet. Det betyder at der ikke er spildevand tilbage og ej heller giftige kemikalier.
Læderet er vegetabilsk garvet og af samme grund meget velegnet til opgaver som bl.a. gravering og prægning.

Derudover har du flere muligheder når du bestiller disse bordkort i læder. Vælg et helt enkel og klassisk rektangulært bordkort eller få sat en hulnitte i, i oxideret messing. Med en hulnitte har du mulighed for at sætte en snor eller nøglering igennem, hvilket giver ekstra mange anvendelsesmuligheder med de smukke bordkort i læder. Som udgangspunkt anvender vi altid oxideret messing til både hulnitter og nøgleringe. Dette giver et meget rustik og naturligt udseende som vi mener supplere de smukke bordkort i læder godt.

Bordkortene måler 20 x 95 mm.
 Vi laver gerne lange navne samt dobbelt navne. Vi gør opmærksom på at navnets længde vil påvirke skriftstørrelsen og at dobbelt navne som udgangspunkt vil blive delt på 2 linjer

Vi laver meget andet end bordkort i læder – se vores store udvalg i eksklusive festartikler til bryllupper, konfirmationer, barnedåb og firmafester.

Vi håber, at du vil synes lige så godt om disse bordkort, som os. De er absolut smukke og helt fantastiske som bordkort til konfirmation, bryllup, barnedåb eller firmafest. Kan vi hjælpe dig i din beslutningstage? Så ring eller skriv til os her på hjemmesiden. Rigtig god fornøjelse og held og lykke med jeres forestående festlighed.

Med nøgleringe i læder kan du få nøjagtigt det resultat, som du allerhelst vil.

Bordkortet laves med gravering
Hos Verksted elsker vi at lave alting personligt. Hvad end det er bordkort i læder, bordpynt eller ting til boligen, så er vores passion at gøre det hele unikt. Derfor får du et navn, en tekst, et logo eller noget helt fjerde graveret ned i læderet. Det giver dit bordkort et flot udtryk, der adskiller sig fra de populære standsede læderbordkort. Med en gravering får du noget, der varer for evigt og adskiller sig fra andres.

Vores mange forskellige skrifttyper gør det muligt for dig, at lave netop det bordkort, som du drømmer om – i den bedste kvalitet af læder.


Hvad kan man gravere i et bordkort?
Alt! Svaret er ganske simpelt. Når man arbejder med bordkort i læder, så er det kun fantasien, der sætter grænser. Så drømmer du om at forære dine gæster et bordkort med teksten “Mormor” og herefter et hjerte, ja så laver vi selvfølgelig det. Hvordan skrifttypen skal være og hvordan hjertet skal se ud, bestemmer du. Vi har selvfølgelig nogle standarder at bruge, men teknisk set, kan det være hvilken som helst type af hjerte. Alle symboler, som du kan finde på dit tastatur og alle former, som du kan tænke dig til, kan graveres ned i læderets overflade, hvilket gør bordkortet til din mormor noget helt særligt.


Bordkort i læder med logo

Vi producerer også bordkort og coasters med logoer til virksomheder og events. Med gravering af et logo eller virksomhedens profiltekst i læderet, bliver du synlig mange steder og overfor nye potentielle kunder. Du kan også bruge det som en firmagave eller som merchandise i forretningsøjemed. Vi fremsender gerne på forhånd udkast til jeres bordkort eller coasters og ølbrikker i læder inden bestillingen foretages og kan naturligvis give jer og jeres medarbejdere noget særligt og unikt.


Læder er et naturprodukt – det er dit bordkort også

Som du kan læse i afsnittet ovenfor, så er dit bordkort altså en del af et stort økosystem, der nøje er gjort så grønt og bæredygtigt som muligt. Læderet er ægte og ren kernelæder, hvilket også betyder, at det vil arbejde over tid. Med tiden og afhængigt af de miljøer, som de udsættes for, tager det farve og sol, fedt og mange andre ting, som du pådrager det. Læderet lever for altid og passer du på det, vil du have et personligt minde for altid. Læderet er nemt at arbejde med og passer du på det, så har du det for evigt.

Produktionstid