Minimalistisk servietring, Læder

Minimalistisk servietring, Læder

Minimalistisk servietring, Læder

kr. 35,00

Giv bordet et helt særligt touch med vores smukke og ekslusive læder servietring. Servietringen laves i 100% kernelæder i enten cognac eller London. Den lukkes med en flot nitte i oxideret messing. Vi har desuden mulighed for at gravere lige den tekst du ønsker i, så de på den måde kan anvendes som bordkort. Få et smukt produkt til bordet der vil holde i mange mange år og som med garanti vil vække begejstring.

HUSK AT LIGGE SAMME ANTAL I KURVEN SOM DET ANTAL NAVNE DU SKRIVER

See text types

Beskrivelse

Servietringe i læder – 100% Kernelæder

Servietringe i læder med mange muligheder

Vores servietringe i læder kommer i 2 smukke farver

  • Cognac – en klassisk mørkebrun læder
  • London – en lysebrun blank læder

Smukke og unikke servietring i læder med lasergraveret navn eller logo. Ønsker du andet end blot et navn i din servietring, så kontakt os. Vi kan nemt og hurtigt lave et udkast til nøjagtigt det, som du gerne vil have graveret ned i din læder servietring.

Vi udvælger kun det bedste læder i højeste kvalitet. Vores sortiment er fra det store kvægland, Argentina i Sydamerika. Køerne har her store arealer, hvor de frit kan gå og græsse, hvilket vi er meget bevidste om. Vores lokale leverandør af lædervarer har personligt besøgt den specifikke farm, hvor køerne går og læderet bliver garvet, hvilket forsikrer os om, at forholdene er ordentlige.
For at kvægavlerne kan kende forskel på sine egne dyr, når de græsser på de store områder, brændemærkes dyrerne – dette kan vi se på læderet, som vi modtager, men dette sorteres selvfølgeligt fra, inden vi producerer nøgleringe til vores kunder.
Læderet er 100% naturligt kernelæder. Det betyder, at det er den rene vare. Læderet arter sig forskelligt og vil med tiden tage farve af det miljø, som det udsættes for.
Garveriet, hvor råhuderne modtages direkte fra slagteriet, har skindene igennem en langvarig garvningsproces, der kan tage op til en måned, inden man har det færdige produkt

Vores læder kommer fra Argentina. Det vigtige ved denne type læder er, hvad man bruger til selve garvningen.
Det læder, som vi sælger bliver garvet med udtræk fra bark af Quebrachotræet. Hertil sker farvningen af læderet udelukkende med plantefarve, hvilket gør dette produkt ekstraordinært. Fra garveriet kan vandet, der bruges, ledes direkte tilbage i økosystemet. Det betyder at der ikke er spildevand tilbage og ej heller giftige kemikalier.
Læderet er vegetabilsk garvet og af samme grund meget velegnet til opgaver som bl.a. gravering og prægning.

Servietring laves med gravering

Hos Verksted elsker vi at lave alting personligt. Hvadend det er coasters i læder, bordpynt eller ting til boligen, så er vores passion at gøre det hele unikt. Derfor får du et navn, en tekst, et logo eller noget helt fjerde graveret ned i læderet. Det giver din servietring et flot udtryk, der adskiller sig fra de populære standsede læderprodukter. Med en gravering får du noget, der varer for evigt og adskiller sig fra andres.

Vores mange forskellige skrifttyper gør det muligt for dig, at lave netop den servietring, som du drømmer om – i den bedste kvalitet af læder.

Læder er et naturprodukt

Som du kan læse i afsnittet ovenfor, så er din servietring altså en del af et stort økosystem, der nøje er gjort så grønt og bæredygtigt som muligt. Læderet er ægte og ren kernelæder, hvilket også betyder, at det vil arbejde over tid. Med tiden og afhængigt af de miljøer, som de udsættes for, tager det farve og sol, fedt og mange andre ting, som du pådrager det. Læderet lever for altid og passer du på det, vil du have en servietring for altid. Det kan have godt af lidt læderfedt til tider.

Produktionstid