Mindekasse, Kort

Mindekasse, Kort

Mindekasse, Kort

DKK 250,00

Med disse smukke mindekasser, sikrer du smukke rammer for de minder, der betyder allermest for dig og din familie. I en travl hverdag skal det være nemt at gemme de minder, livet byder på. Med erindringskasser fra Verksted er det slut med falmede ringbind og slidte mapper, fordi du ikke liiiige har fået organiseret feriebilleder, de sjove små souvenirs og meget andet. Hold styr på minderne på en nem – og smuk måde. Skab eventuelt ekstra overblik ved at have flere æsker fra alle jeres yndlingsferier.

Notere herunder hvis du ønsker ekstra tekst, billeder eller ikoner nederst til højre på kassen
  • Total: DKK 0,00

Description

Med disse smukke mindekasser, sikrer du smukke rammer for de minder, der betyder allermest for dig og din familie. I en travl hverdag skal det være nemt at gemme de minder, livet byder på. Med erindringskasser fra Verksted er det slut med falmede ringbind og slidte mapper, fordi du ikke liiiige har fået organiseret feriebilleder, de sjove små souvenirs og meget andet. Hold styr på minderne på en nem – og smuk måde. Skab eventuelt ekstra overblik ved at have flere æsker, med hver en kategori.

Vi introducerer personliggjorte mindekasser – fordi livet kun er én gang.

Erindringskasser – smukke minder i smukke rammer

Genkender du den? Den dårlige samvittighed, der kommer snigende når du igen får lagt alle de sjove, hyggelige minder i en tilfældig kasse, fordi du ikke liiige har grejet den letteste måde at gemme sagerne på? Det er ikke fordi du ikke vil – men hverdagen er travl, og tiden knap. Du er ikke alene. Tiden med vores nærmeste kan være knap. Hamsterhjulet går sine vanlige runder. Derfor har det aldrig været vigtigere at passe godt på de minder, den til tider fortravlede hverdag kaster af sig.

Med mindekasser – de såkaldte keepsakeboxes – fra Verksted, er det blevet nemt at passe på, og bevare, dit livs vigtigste minder.

Én mindekasse – et hav af muligheder

Hos Verksted er vi specialister i personliggjorte produkter, og vores keepsake boxes er naturligvis ingen undtagelse. Vi tilbyder en række forskellige designs, og graverer låget efter dit ønske. Verksteds mindekasser

  • leveres i to størrelser; 30x20x14 cm (medium) samt 40x30x14 (large)
  • produceres i fyrretræ og låg der kan åbnes
  • graveres på låget efter dit ønske
  • er baseret på naturmateriale- glæd dig over varierende udseende pga. træets levende struktur

Erindringskasser til fest – og efter

Vores mindekasser kommer i mange designs og er også oplagt til fest og glade dage. Mindekasserne fra Verksted er, et oplagt bud på en ny type gæstebog. Til festen kan erindringskasserne dog have mange andre funktioner. Udover en klassisk hilsen, kan gæster opfordres til, på forhånd, at medbringe en lille gave, der placeres i kassen. Måske skal gaven først åbnes på dagen for første bryllupsdag? Mulighederne er uendelige. Vores keepsake boxes er oplagte gaver. Til den nyfødte og dennes forældre, til barnedåben, konfirmanden, bryllupet og fødselsdagen.

Produktionstid