Den kreative

Den kreative

Den kreative

DKK 300,00

Få foreviget dit barns hånd og fodaftryk, lad dit barn male et flot motiv, hæng et dejligt billede på eller lignende. Med denne smukke træplade og kreativitet, har du den perfekte gave til mor, far, bedsteforældre eller en anden. Vi graverer din ønskede tekst i en 3 mm birkefinerplade og påsætter en snor i 100% ægte kernelæder – resten sørger du for.

Se forskellige skrifttyper klik her...

Resten af teksten skrives med skrifttype I

Beskrivelse

Den perfekte julegave, fars dag gave, mors dag gave

… eller gave til enhver anden lejlighed.

Den kreative plade er en del af vores serie af smukke plader, skåret i 3 mm birkefiner med ophæng i 100% ægte kernelæder. Definitionspladen graveres med lige den tekst der ønskes og giver mulighed for at personliggøre til enhver.

 Skåret i 3 mm birkefiner
 Pladen måler 30 cm i diameter
Ophænget laves i 100% ægte kernelæder i natur, sort eller cognac farve
 Graveres med personlig tekst

En sjov og anderledes gave

Vores kreative plade vil med garanti kunne give smil på læben og måske en lille tåre i øjenkrogen.
Måske vil du overraske en god ven, en bedsteforældre, barnets yndlings pædagog eller en helt anden. Ligegyldig hvem der bliver den heldige modtager af denne smukke gave, så har du mulighed for at skabe en personlig gave.
Få lavet et fint aftryk af dit barns hænder og fødder. Lad barnet male en fin tegning. Hæng dit bedste billede på. Eller find på en helt anden kreativ ide.

Hvis du vælger at male på pladen, anbefaler vi at anvende en vandbaseret akrylmaling. Man kan også sagtens tegne med farveblyanter og tuscher på pladen.

 

Graveringerne på pladen kan blive afbleget af solen. Vi anbefaler at holde dem ude af direkte sollys.

Produktionstid