Jul og glade dage

Personlig julepynt og fantastiske gaveideer. For alle dem, der gerne vil noget unikt. 
Forelsk dig i vores store udvalg herunder. 

Skab julestemning med personligt julepynt fra Verksted.

Hos Verksted præsenterer vi nu en serie af personligt julepynt. Vores julepynt med navn er at finde i træ, akryl og som traditionelle glaskugler – med et twist. Vores julekugle med navn er særligt populær og leveres i mat såvel som blank finish. De kommer desuden i mange smukke farver. Med vore brede udvalg er der næsten garanti for, at finde noget der passer ind i lige præcis din stil. Vores julekugle med navn er en oplagt gaveide til dem, du holder af, og vil med garanti skabe glæde år efter år.

Julekugler med navn – et hav af muligheder

Vores julepynt med navn er naturligvis oplagt julepynt til træet juleaften. Men hvorfor ikke bruge julepynt med navn til andre formål? Vores julekugler med navn er de perfekte ”bordkort”, der samtidig sikrer hver enkelt gæst en lille gave, de selv kan tage frem jul efter jul. Julekuglerne er desuden oplagte i dekorationer, hvor særligt børn vil elske at pynte med julekugler med eget navn, en særlig dato eller noget helt tredje.

Vores personlige julepynt, julekugler såvel som udskåret pynt i træ, kan desuden anvendes som smukke nyfortolkninger af det traditionelle til og fra kort.

Skil dig ud med personligt julepynt.

Med personligt julepynt fra Verksted har du nu muligheden for at skabe din helt egen stil til jul. Opnå et personligt udtryk ved at mixe din traditionelle julepynt med julepynt med navn i træ, glas eller akryl. Vores julepynt i træ udskæres med det navn du måtte ønske, og skaber en rå, nordisk og enkel stemning. Det perfekte modspil til den traditionelle julepynt i guld, rød og grøn.

Julepynt med navn er gaven der giver igen og igen

Vores julepynt med navn er alletiders jule – eller kalendergaver. Julen er hjerternes tid. En tid hvor vi husker hinanden og en oplagt anledning til at få påskønnet de små gerninger i hverdagen. Vores julekugler med navn, og vores udskårede pynt i træ og akryl er oplagte gaveideer, fordi de bringer glæde jul efter jul. Gør det til en tradition at give mormor personligt julepynt hver jul. Dekorer med en særlig, dato, årstal eller børnebørnenes navne. Også hverdagens små helte, vil sætte pris på en julekugle med navn eller udskåret pynt i træ. Fortæl dine børns børnehavepædagog, din kollega eller din søster at du påskønner deres hjælp, eller ganske enkelt deres nærvær, i hverdagen. Personligt julepynt vil minde dem om særlige relationer, når det år efter år pakkes ud af julekassen.

Personligt og bæredygtigt julepynt – det giver mening

Vores julepynt med navn har et bæredygtigt udgangspunkt. Bæredygtighed er mere end ansvarlig produktion og materialevalg – som vi vægter højt. Bæredygtighed omfatter, ifølge os, i ligeså høj grad anvendelsen af produktet. Vores produkter er bæredygtige fordi de holder mere end et enkelt år. Fordi vores julepynt er personligt, og ikke baserer sig på nu-og-her-trends, kan de anvendes igen og igen. Til stor glæde for store og små.