Jul og glade dage

Personlig julepynt og fantastiske gaveideer. For alle dem, der gerne vil noget unikt. 
Forelsk dig i vores store udvalg herunder. 

Bæredygtig julepynt – prøv noget nyt, uden at gå på kompromis med julestemningen

Er du klar til at prøve noget nyt? Holder du af julens traditioner, men vil du give dem et twist – og tilmed på en bæredygtig måde?
Hos Verksted fremstiller vi personligt julepynt i træ. Det giver mening for dig og for miljøet. Vi producerer julekugler i træ og julepynt med navn – alt sammen i birkefiner. Vores julepynt i træ skiller sig ud fra mængden ved at bidrage til et mere råt og nordisk look end den traditionelle julepynt. Opnå et stilsikkert udtryk ved at mikse din foretrukne traditionelle julepynt med bæredygtigt julepynt i træ fra Verksted.

Julen er hjerternes fest – glæd én du holder af, med en personliggjort julekugle i træ

Vores julepynt med navn er den oplagte gaveide. På vores julekugler i træ kan du få trykt præcis det navn du ønsker dig. Skal din mor anerkendes for altid at tilbyde en hjælpende hånd med børnene? Står din bror altid parat til at give en hånd med, når teknikken driller? Eller skal dit barns yndlingspædagog påskønnes hendes store arbejde?

Vi får måske ikke altid sagt tak for de små ting, der betyder så meget, i dagligdagen. Julen er hjerternes fest, og den oplagte tid at sprede lidt ekstra kærlighed. Gør det med en julekugle i træ eller akryl.

Bæredygtigt julepynt fra Verksted er julepynt, der fortæller en historie

Ingen kan gøre alt, men vi kan alle gøre noget. Vil du gerne gøre lidt ekstra for at passe på vores alle sammens ressourcer? Med bæredygtigt julepynt fra Verksted tager du et skridt i den rigtige retning. Vores personliggjorte julepynt med navn er ikke kun smukt – det giver også mening. Måske synes du efterhånden at det med bæredygtighed klinger en smule hult. Hos Verksted handler bæredygtighed ikke kun om materialer og ressourcer. Vores julepynt med navn er bæredygtigt fordi du har lyst til at hænge det op igen og igen. Med en personliggjort julekugle i træ skaber du minder – og minder passer vi på.

Julekugler med navn

Se også vores julekugler med navn, hvis du er til personliggjort julepynt. Julekuglerne er glasblæste og laves med nøjagtigt det tryk, som du ønsker. Så ønsker du en julekugle med navn, så kan de købes her…