Udskåret julekugle, Akryl

Udskåret julekugle, Akryl

Udskåret julekugle, Akryl

DKK 75,00

Enkel og stilfuld snejulekugle med tekst. Her har du mulighed for at få skrevet et navn eller tekst i, og derved skabe et helt personligt stykke pynt. Julekuglen kommer i både træ og akryl og måler ca. 8 cm i diameter.

Se forskellige skrifttyper klik her...

  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Smukt og bæredygtigt julepynt i træ

Julen er en ganske særlig tid for langt de fleste. Forbundet med et hav af traditioner. Vi dyrker hygge, nærvær og varme. Hos Verksted præsenterer vi nu en række elegante designs i træ, til dig, der ønsker et mere bæredygtigt alternativ, eller til dig, der er klar til at give din jul et nyt og anderledes udtryk. Brug julepynt i træ, på samme måde som du bruger din øvrige julepynt. Som ornamenter i vinduerne, som bordkort til julefrokosten, på juletræet eller som en personlig gave til en af dine kære.

Bæredygtigt julepynt, der giver mening år efter år efter århttps://verksted.dk/?post_type=product&p=17386&preview=true

Julen er hjerternes fest – men også forbrugets.
Vores julepynt i træ er et oplagt sted at starte, hvis du vil minimere dit ressourceforbrug i julen. Med personlig julepynt fra Verksted, får du julepynt som du har lyst til at bruge igen og igen. Samtidig pryder du dit hjem med julepynt i et bæredygtigt materiale. Vores julepynt i træ:

  • kommer i 3 mm akryl
  • udskæres med navne efter dit ønske.

 

Julepynt med navn – den oplagte gave til dem, du holder af

Vores julepynt i træ er en oplagt gaveide. Vi giver dig muligheden for at personliggøre din julepynt efter dine ønsker. Skal farmor have en udskåret julekugle i træ med børnebørnenes navne? Eller skal din yngstes dagplejemor have en helt særlig anerkendelse? Mulighederne er nærmest uendelige, og vi glæder os til at skabe det produkt du drømmer om! Se også vores julekugle med navn, som er en perfekt gaveidé.

Produktionstid