Jul og glade dage

Personlig julepynt og fantastiske gaveideer. For alle dem, der gerne vil noget unikt. 
Forelsk dig i vores store udvalg herunder. 

Julekugler med navn og eget tryk

Skab julemagi med personlige Julekugler med tryk

Det findes ikke noget, der er meget smukkere. Juletræet med sin pynt er det ultimative symbol på juleaften, og alt hvad den står for. Hygge, nærvær, funklende lys i små barneøjne. Med Verksteds julekugler med tryk sætter du prikken over i’et, på jeres helt eget juletræ. Pryd træet med julekugler med navn, og skab et personligt træ med masser af historie og minder.

Først skal træet vises – siden skal det spises

Vidste du at man før i tiden hang æbler på juletræet, og at vor tids julekugler i glas skal symbolisere netop dét? Ofte kandiserede man æblerne, for at skabe en smuk glinsende effekt. Vores peronlige julekugler med navn fås både med mat og blank finish, så de passer i netop din stil, og med din personlige tekst indgraveret er der garanti for et ganske særligt juletræ.

Julekugler med navn – de perfekte ”bordkort”

Skal du stå for julefesten i år? Eller skal du holde julefrokost i juledagene? Brug julekugler med navn fra Verksted til at fuldende det smukke julebord. Brug dem som bordkort, og giv samtidig dine gæster et lille minde med hjem. Du kan vælge dine julekugler med tryk med blank eller mat finish, og de kommer i mange smukke farver. Du kan helt sikkert finde én, der passer ind i dit juletema.

Julekugler med tryk til enhver smag

Hos Verksted er vi eksperter i personliggjorte produkter til fester og højtider, og julen er naturligvis ingen undtagelse. Vores julekugler med navn er af mundblæst glas. Det betyder blandt andet, at du opnår det helt rette spil når de på træet spejler sig i lysenes stråleglans. Hos Verksted er vi ikke bange for at bryde lidt med traditionerne. Derfor fås vores smukke julekugler med tryk i mange smukke farver, og ikke kun de traditionelle julefarver som rød, guld og grøn. Vi ønsker at leverer personlig julepynt, i god kvalitet, som du har lyst til at bruge igen og igen.

Julekugler med tekst

Vi er eksperter i at lave julekugler med tekst. Vores unikke julekugler i glas har det perfekte look, når du gerne vil imponere med en gave eller ekstraordinært flot julepynt. Vi sætter vores unikke folieudskårede tekst på julekugler i glas og sender direkte til dig. Billige julekugler med tekst og i et kæmpestort farveudvalg.

Se vores komplette udvalg af julekugler med tekst lige her…