Adventskalender

Adventskalender

Adventskalender

DKK 200,00

En personlig julekalender til børn og voksne
Pryd dit hjem med en personliggjort julekalender i træ fra Verksted. Vores julekalender i træ er elegant og fuld af varme. Skab masser af personlighed i hjemmet med en julekalender i træ. Forbrug er der nok af i julen, så hvorfor ikke vælge et bæredygtigt alternativ, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, stemning eller din egen stil?
Som med de fleste af vores produkter, personliggør vi naturligvis din julekalender med navne eller anden tekst.

Ryd

Beskrivelse

Smuk og bæredygtig julekalender i træ

Julen er en ganske særlig tid for langt de fleste. Forbundet med et hav af traditioner. Vi dyrker hygge, nærvær og varme. Hos Verksted præsenterer vi nu en række elegante designs i træ, til dig, der ønsker et mere bæredygtigt alternativ, eller til dig, der er klar til at give din jul et nyt og anderledes udtryk. Den perfekte personlige kalender til både børn og voksne.

Bæredygtig julekalender, der giver mening år efter år efter år

Julen er hjerternes fest – men også forbrugets.
Vores julekalender i træ er et oplagt sted at starte, hvis du vil minimere dit ressourceforbrug i julen. Med en personlig julekalender fra Verksted, får du en kalender som du har lyst til at bruge igen og igen. Samtidig pryder du dit hjem med en kalender i et bæredygtigt materiale. Vores julekalender i træ:

  • kommer i 3 mm træfiber.
  • produceres af FSC-godkendt træ, som er din sikkerhed for bæredygtig og ansvarlig skovdrift, hvilket gør julepynten endnu mere bæredygtigt.
  • udskæres og/eller graveres med navne efter dit ønske.

Julekalender med navn – den oplagte gave til dem, du holder af

Vores julepynt i træ er en oplagt gaveide. Vi giver dig muligheden for at personliggøre din julepynt efter dine ønsker. Skal farmor have en udskåret julekugle i træ med børnebørnenes navne? Eller skal din yngstes dagplejemor have en helt særlig anerkendelse? Mulighederne er nærmest uendelige, og vi glæder os til at skabe det produkt du drømmer om! Se også vores julekugle med navn, som er en perfekt gaveidé.

Yderligere information

Vælg tekst design

Klassisk, Udskåret, Barneskrift

Produktionstid