Servietringe 2 stk., Rensdyr

Servietringe 2 stk., Rensdyr

Servietringe 2 stk., Rensdyr

kr. 55,00

Servietringe er den perfekte måde at dække et elegant og hyggeligt julebord. Vi har designet en serie af servietringe med juletema, der kommer i pakker af 2 stk. På den måde har du mulighed for at kombinere vores designs og bestille til alle størrelser af fester og komsammens.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Jul, hygge og glæde

Julen er for mange mennesker en tid forbundet med glæde, forventning, hygge og familie. Og ingen jul uden smuk pynt til både boligen og træet. Et smuk pyntet hjem og juletræ er for mange lig med hygge og julestemning. I mange familier er det en tradition at starte julen med at hænge julepynten op – også inden det er blevet december.

Designet julepynt af høj kvalitet

Hos Verksted finder du et bredt udvalg af pynt i både træ og akryl. Her er noget for alle og fri mulighed for at mikse mellem vores forskellige stilarter. Her kan du både få traditionel julepynt og nyfortolkninger af den klassiske pynt. Fælles for det hele er, at vi har designet det med hjertet og produceret din julepynt af højeste kvalitet.

Vi skære vores pynt i enten 3 mm træ eller 3 mm akryl af bedste kvalitet.

Her på siden finder du en masse smukke ophæng til træet og hjemmet. Vi har smukke hjerter i træ og fine julekugler i akryl. Derudover har vi et stort udvalg af julekugler i glas i mange forskellige farver, hvor vi påsætter lige den tekst du ønsker i en af vores flotte folier.

Bæredygtig pynt i mange år

Hos Verksted elsker vi julepynt og vi har skabt de perfekte rammer, så du kan gøre lidt ekstra ud af december måned. Vores julepynt er bæredygtigt og kan tages frem år efter år. Pga. den gode kvalitet og holdbare materialer, har du her julepynt til mange mange år. Vi tilbyder desuden mulighed for at personliggøre et stort udvalg af vores pynt, så du får et helt unikt produkt.

Produktionstid