Opskriftskilte, Design selv

Opskriftskilte, Design selv

Opskriftskilte, Design selv

DKK 140,00

De fleste af os har en eller flere retter som kendetegner vores mor, farmor, mormor eller bedstemor. Måske er det de helt særlige pandekager med syltetøj eller farmors uimodståelige frikadeller. Hos Verksted giver vi nu en helt unik mulighed for at, forevige disse opskrifter på en smuk og klassisk måde. Vi graverer præcis den eller de opskrifter du ønsker på en 3 mm birkefiner plade i én af vores to skrifttype designs, med mulighed for at få lavet et fint billede på også. En helt unik og personlig gave.

Se venligst billeder for eksempel

Ønsket opskrift

  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Mors dag

Mors dag handler om at hylde de stærke kvinder i vores liv – ligegyldigt om det er din mor, mormor, farmor, bonusmor eller en helt anden særlig kvinde i dit liv.
Hos Verksted har vi en mors dags gave til alle type mødre. Til den travle mor og den hjemmegående mor. Til bonusmor og hende der ønsker at blive mor. Til den nybagte mor og den rutinerede mor. Og til den kvinde, du bare syntes fortjener lidt ekstra opmærksomhed!

Vores mødre har fortjent en unik gave

Til verdens bedste mor

Har du en mor der altid tropper op når du ringer? Eller en mor der er god for tips til madlavningen? Lige meget hvad du ønsker at sige tak for – så har vi mors dags gaven der passer dertil. Vi har samlet vores aller bedste bud på de perfekte gaver, lige her på shoppen! Og vi har gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt! For hos Verksted sørger vi nemlig for det hele.
Alt du skal gøre er:
  1. Vælge gaven
  2. Vælge hvilken tekst der skal graveres
  3. Vælge levering – enten til dig selv eller direkte til modtageren (vi pakker gaven ind)
  4. Checke ud i shoppen

Nemmere bliver det ikke!

Graveringerne på pladen kan blive afbleget af solen. Vi anbefaler at holde dem ude af direkte sollys.

Produktionstid