Evighedsblomster, Træ og akryl

Evighedsblomster, Træ og akryl

Evighedsblomster, Træ og akryl

DKK 15,00

Giv en smuk og anderledes buket der aldrig forgår eller pynt smukt op i hjemmet. Hos Verksted har vi designet en serie bestående af 6 smukke, enkle og tidsløse blomster. De kan fåes i 3 forskellige størrelser og i både træ og akryl. Hvis du ønsker flere blomster i buketten ligger du dem bare i kurven enkeltvis

  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Mors dag

Mors dag handler om at hylde de stærke kvinder i vores liv – ligegyldigt om det er din mor, mormor, farmor, bonusmor eller en helt anden særlig kvinde i dit liv.
Hos Verksted har vi en mors dags gave til alle type mødre. Til den travle mor og den hjemmegående mor. Til bonusmor og hende der ønsker at blive mor. Til den nybagte mor og den rutinerede mor. Og til den kvinde, du bare syntes fortjener lidt ekstra opmærksomhed!

Vores mødre har fortjent en unik gave

Til verdens bedste mor

Har du en mor der altid tropper op når du ringer? Eller en mor der er god for tips til madlavningen? Lige meget hvad du ønsker at sige tak for – så har vi mors dags gaven der passer dertil. Vi har samlet vores aller bedste bud på de perfekte gaver, lige her på shoppen! Og vi har gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt! For hos Verksted sørger vi nemlig for det hele.
Alt du skal gøre er:
  1. Vælge gaven
  2. Vælge om og i så fald hvilken tekst der skal graveres
  3. Vælge levering – enten til dig selv eller direkte til modtageren (vi pakker gaven ind)
  4. Checke ud i shoppen

Nemmere bliver det ikke!

Produktionstid