Guitar, Til herreværelset

Guitar, Til herreværelset

Guitar, Til herreværelset

kr. 190,00

Til herreværelset, garagen, værkstedet ….

Giv et flot og personliggjort skilt i fars dags gave. Skiltet er udskåret i 3 mm. træfiber, med flotte detaljer og mulighed for gravering. Vi laver vi et flot og helt personligt skilt. Få graveret hans navn, Verdens bedste far, Fars værksted eller hvad du syntes passer perfekt til netop ham du ønsker at glæde! Har du et specifik design i tankerne, er du velkommen til at sende os et billede på mail

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Fars dag 5. juni

Det kan være svært at finde GAVEN til fars dag og ofte ender du måske med strømper, en sweater eller et stykke værktøj. Vi kender alle til udfordringen med manden der har alt eller som aldrig rigtig ønsker sig noget. Og fars dag handler om at gøre det lille ekstra, hvad enten du ønsker at glæde din far, mand, bedstefar, kæreste eller lignende.
Hos Verksted har vi en fars dags gave til alle type fædre. Til den travle far og den hjemmegående far. Til bonusfar og ham der ønsker at blive far. Til gør-det-selv far og til gør-det-for-mig far. Til den nybagte far og den rutinerede far. Og til den mand, du bare syntes fortjener lidt ekstra opmærksomhed!

Vores fædre har også fortjent en unik gave

Til verdens bedste far

Har du en far der altid tropper op med boremaskinen når du ringer? Eller en far der er god for tips til stegen? Lige meget hvad du ønsker at sige tak for – så har vi fars dags gaven der passer dertil. Vi har samlet vores aller bedste bud på de perfekte gaver, lige her på shoppen! Og vi har gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt! For hos Verksted sørger vi nemlig for det hele.
Alt du skal gøre er:
  1. Vælge gaven
  2. Vælge om og i så fald hvilken tekst der skal graveres
  3. Vælge levering – enten til dig selv eller direkte til modtageren (vi pakker gaven ind)
  4. Checke ud i shoppen

Nemmere bliver det ikke!

Vi gør opmærksom på at træfiberen IKKE er vejrbestandig og det derfor ikke anbefales at opbevare skiltet udendørs. Graveringen på skiltet kan ligeledes blive afbleget af solen og det anbefales derfor at placere skiltet et sted hvor det ikke udsættes for direkte sollys.

Produktionstid