Til ølentusiasten

Til ølentusiasten

Til ølentusiasten

DKK 145,00

Til den semiprofessionelle ølentusiast eller ham der bare nyder en kold fra kassen.

Giv en flot og personliggjort ølkasse i fars dags gave. Kassen er udskåret i 3 mm. træfiber, med flotte detaljer og mulighed for gravering på begge sider. Kassen passer med sine 7,5 cm i hvert rum til de fleste øl – både flaske-, special- og dåseøl. Få graveret hans navn, Verdens bedste far, fingrene væk! eller hvad du syntes passer perfekt til netop ham du ønsker at glæde! Kassen leveres samlet.

Du får gratis gravering på side 1 og kan tilkøbe gravering til side 2. Husk at notere den ønskede tekst lige herunder – ellers leveres kassen UDEN tekst

Lad feltet stå tomt hvis du IKKE ønsker gravering på kassen
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Fars dag 5. juni

Det kan være svært at finde GAVEN til fars dag og ofte ender du måske med strømper, en sweater eller et stykke værktøj. Vi kender alle til udfordringen med manden der har alt eller som aldrig rigtig ønsker sig noget. Og fars dag handler om at gøre det lille ekstra, hvad enten du ønsker at glæde din far, mand, bedstefar, kæreste eller lignende.
Hos Verksted har vi en fars dags gave til alle type fædre. Til den travle far og den hjemmegående far. Til bonusfar og ham der ønsker at blive far. Til gør-det-selv far og til gør-det-for-mig far. Til den nybagte far og den rutinerede far. Og til den mand, du bare syntes fortjener lidt ekstra opmærksomhed!

Vores fædre har også fortjent en unik gave

Til verdens bedste far

Har du en far der altid tropper op med boremaskinen når du ringer? Eller en far der er god for tips til stegen? Lige meget hvad du ønsker at sige tak for – så har vi fars dags gaven der passer dertil. Vi har samlet vores aller bedste bud på de perfekte gaver, lige her på shoppen! Og vi har gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt! For hos Verksted sørger vi nemlig for det hele.
Alt du skal gøre er:
  1. Vælge gaven
  2. Vælge om og i så fald hvilken tekst der skal graveres
  3. Vælge levering – enten til dig selv eller direkte til modtageren (vi pakker gaven ind)
  4. Checke ud i shoppen

Nemmere bliver det ikke!

Produktionstid