Drinkspind, Zoo

Drinkspind, Zoo

Drinkspind, Zoo

kr. 10,00

Pynt op til børnefødselsdagen med Verksteds Zoo tema!
Her får du udskåret pynt af højeste kvalitet tilpasset og personliggjort til dit barns fødselsdag. Zoo drinkspinden er pyntet med den fineste palme. Ønsker du at gøre fødselsdagen ekstra personlig – se vores store udvalg af zoo pynt

Beskrivelse

Eksklusivt bordpynt med Zoo tema

Skal i holde børnefødselsdag og leder i efter et alternativ til engangspynt? Så er i kommet til det rigtige sted. Hos Verksted har vi designet en hel serie af sjovt og flot bordpynt med forskellige temaer. Alle indeholder de pynt af højeste kvalitet tilpasset og personliggjort til dit barn! Vælg et mere bæredygtig alternativ til traditionel engangspynt, og nyd at kunne bruge de fine ting i hjemmet og til kreative projekter. Med vores flotte bordpynt får du mulighed for at skabe det helt rigtige festlige bord til jeres zoo fest! Drinkspinden er perfekt i festlige drinks til både børn og voksne

Fokus på detaljerne

Vi har designet disse zoo drinkspinde med et særligt øje for detaljerne. Med den fine palme kan du skabe den helt rigtige stemning for fødselaren og gæsterne.

Skal zoo temaet køres helt ud? Så kan bordet pyntes med seje zoo bordkort eller bordpynt. Kagen eller borddekorationen kan få selskab af en smukt udskåret kagetop med fødselarens navn, alder og en lille figur. Vi har masser af tema pynt som du kan mixe lige som du vil. Vi laver også fine gavemærker med udskårede figurer – perfekt til gaveposer med søde sager eller gaveæsker med legetøj.

Vi gør opmærksom på at drinkspindene i træ ikke kan holde til længere tids brug eller opvask. Som med alt andet træ, så suger birkefineren væsken den står i og vil derfor tage skade og farve af dette. Tør drinkspindene af efter brug og lad dem tørre godt.

Produktionstid