Bordpynt 5 stk., Zoo

Bordpynt 5 stk., Zoo

Bordpynt 5 stk., Zoo

kr. 45,00

Pynt op til børnefødselsdagen med Verksteds zoo tema!
Her får du udskåret pynt af højeste kvalitet tilpasset og personliggjort til dit barns fødselsdag. Dino bordpynten tager udgangspunkt i dyrenes verden. Alt pynten kan gemmes efter festen og i kan bruge dem som en hyggelig aktivitet til festen hvor i pynter dem. Ønsker du at gøre fødselsdagen ekstra personlig – se vores store udvalg af zoo pynt

Beskrivelse

Eksklusivt bordpynt med Zoo tema

Skal i holde børnefødselsdag og leder i efter et alternativ til engangspynt? Så er i kommet til det rigtige sted. Hos Verksted har vi designet en hel serie af sjovt og flot bordpynt med forskellige temaer. Alle indeholder de pynt af højeste kvalitet tilpasset og personliggjort til dit barn! Vælg et mere bæredygtig alternativ til traditionel engangspynt, og nyd at kunne bruge de fine ting i hjemmet og til kreative projekter. Med vores flotte bordpynt får du mulighed for at skabe det helt rigtige festlige bord til jeres zoo fest! Bordpynten kan også bruges til en hyggelig kreativ aktivitet til festen med lidt tuscher, glimmer eller maling, da de er udskåret i birkefiner der egner sig godt til kreativ pyntning.

Fokus på detaljerne

Vi har designet dette dino bordpynt med et særligt øje for detaljerne. Vi har taget nogle af de sejeste elementer fra dyrenes verden, så du kan skabe den helt rigtige stemning for fødselaren og gæsterne.

Skal zoo temaet køres helt ud? Så kan bordet pyntes med seje zoo bordkort. Kagen eller borddekorationen kan få selskab af en smukt udskåret kagetop med fødselarens navn, alder og en lille figur. Vi har masser af tema pynt som du kan mixe lige som du vil. Vi laver også fine gavemærker med udskårede figurer fra dyrenes verden – perfekt til gaveposer med søde sager eller gaveæsker med legetøj.

Pakken indeholder det viste på billedet

Produktionstid