Bakke, Eid måne

Bakke, Eid måne

Bakke, Eid måne

kr. 250,00

Udskåret bakke i 3 mm træfiber. En unik bakke med flotte og dekorative udskæringer, som har et utal af anvendelsesmuligheder.

Beskrivelse

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.
Alle designs er udskåret i 3 mm. træfiber – med et særligt øje for detaljerne.

Sidder du med en god ide til pynt, så tøv ikke med at kontakte os – vores designer sidder klar til at lave pynt til dig!

Der kan på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle, hvor materialerne er skåret på forside og bagside.

  Bakken kassen måler ca. 50×35 cm.i bunden
  Bakken leveres usamlet i 5 dele. Delene klikkes dog nemt sammen

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familie fest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk træfiber eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

Det perfekt fad til alle festens lækkerier

Vores bakke er perfekt til at servere lækkerier og kager derhjemme eller hvis der kommer gæster. Designet er enkelt og smukt. Bakken er skåret i 3 mm. træfiber.

Fadet tåler ikke opvaskemaskine og skal tørres af med en fugtig klud. Vi anbefaler at fødevare ligges på en serviet eller andet underlag

OBS! Vi gør opmærksom på at fadet ikke er fødevaregodkendt.
Der må forventes at komme aflejringer fra fødevare mm. på fadet ved brug

Produktionstid